Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnnia

Miłość czy pieniądze...

Polecane posty

Gość Annnnnnnia

Ahh już sama nie wiem co robić. Jestem z moim misiem od 4 lat, bardzo się kochamy lecz wiem że przyszłość nie czeka nas na najwyższym poziomie. Ja zarabiam nieco ponad najniższą krajową, on niewiele jak na mężczyznę bo 2 tysiące... Pojawił się on na horyzoncie, miły, przystojny. Jego ojciec ma bardzo dobrze prosperującą firmę na rynku, on ją kiedyś przejmie, a póki co ma już domek z ogrodem po prostu marzenie dla przeciętnego człowieka... My z misiem ciułamy na własne mieszkanko, ale jak tak dalej pójdzie to czeka nas widmo wzięcia kredytu. Nie jestem pewna czy chcę takiego życia? Ten drugi bardzo o mnie zabiega i wiem że o przyszłość nie musiałabym się martwić, nawet nie musiałabym pracować bo by mi na to nie pozwolił, a miś wiem że więcej w życiu nie osiągnie( nie ma studiów, trzyma się kurczowo swojej pracy, boi się zaryzykować). Nie wiem też czy jestem w stanie żyć u boku faceta którego nigdy nie pokocham prawdziwą miłością, z drugiej strony co jeśli miłość moja i obecnego partnera się skończy? Zostaną nam tylko problemy na karku a przy tamtym przynajmniej czekałoby mnie stabilne finansowo życie. Poradźcie co robić, ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
Musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy potrafisz być wyrachowana a wtedy znajdziesz odpowiedź.

Gość gość022
Ja związałam się z facetem z kasą i w końcu jestem szczęśliwa, uważam,że jak mężczyźnie zależy na kobiecie to się stara zapewnić jej wygodne życie. Po co Ci leń albo nieudacznik?