Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brałam chińskie tabletki odchudzające i mam tasiemca w mózgu :(

Polecane posty

Gość gość

brałam tabletki odchudzające chińskie i zaczęłam strasznie chudnąć i mieć problemy z równowagą, zaniosłam tabletki do laboratorium i okazało się, że zawierają jaja tasiemca i cyst różnych gatunków. potem wykryto tasiemce w jelitach a także w mózgu u mnie. biorę teraz leki na rozrzedzenie krwi i antybiotyki ale jest nawet kilkanaście-kilkadziesiąt procent szans że umrę bo to jednak mózg :(

Gość gość
jesu jakie to tabletki ja też brałam?

Gość gość
to meizitang

Gość gość
ja też brałam i nie mam

Gość gość
ja widziałam kiedyś w laboratorium mikrobiologicznym mózg osoby z tasiemcem, po prostu on sobie łazi i ryje korytarze w mózgu, koszmar, oczywiście osoba umarła, zresztą nie ma jak wyjąć tasiemnca z mózgu, wiesz że on tam wszedł będąc nieduży a potem sie rozrósł. Współczuję, nie wiem czy to sie da wyleczyć. Bardzo mi przykro, weź się w garść, może coś się da jeszcze zrobić???? Może go napromieniowac i zabić jakoś tak żeby został w mózgu ale się nie ruszał i był martwy??? Ciężka sprawa, naprawdę współczuję.

Gość gość
podaj nazwę tych taletek ku przestrodze.

Gość gość
meizitang nie zawiera jaj tasiemca tylko domieszkę amfy po którejspada apetyt.

Gość gość
zażywam antybiotyki które mają go zabić i leki rozrzedzające krew aby resztki tasiemca się rozpuściły i rozeszły w krwioobiegu, sama terapia nie gwarantuje sukcesu mogę umrzeć od dużego kawałka tasiemca w krwioobiegu albo dostać obrzęku mózgu on silnych antybiotyków :(

Gość gość
mezitang oryginalnie miał zawierać pochodną amfetaminy ale firma wypuściła zmodyfikowaną wersję lub pojawiły się podróbki, a tasiemca bardzo łatwo pozyskać i tanio

Gość gość
ja też kiedyś zażywałam meizitang, nie mam problemów ze zdrowiem. Było to około 8 lat temu. A kiedy Ty zażywałaś?

Gość gość
marne prowo 0/10 wcześniej pisałaś że brałaś tabletki na odchudzanie i masz AIDS wymyśl coś lepszego, ciekawe jak Ci by wykryli tego tasiemca w mózgu jakim badaniem

Gość gość
tasiemca w mózgu widać na rentgenie

Gość gość
brałam około 1,5 roku temu zaczęłam chudnąć właściwie po zakończeniu zażywania myślałam że przyspieszyły metabolizm potem zaczęły się zaburzenia równowagi... tabletki nie są kontrolowane w żaden sposób (w chinach możesz wsadzić rtęć czy odchody i sprzedawać) do tego jeszcze są podróbki, do których wkładają właściwie wszystko

Gość gość
ja dostałam tasiemca w jelitach i w nodze z nogi mają mi wycinać...

Gość gość
nie chce mi się wierzyć w tą historię

Gość gość
moja dziewczyna dzisiaj umarła po opublikowaniu tego wątk****siemiec wybuchł jej w mózgu:(

Gość gość
od lat trąbią w telewizji że chińskie tabletki odchudzające są albo z tasiemcem albo z amfą a te głupie baby nadal to łykają :O

Gość gość
p********ie kotka przy pomocy młotka całe aktorskie towarzystwo "wysusza się" przy pomocy tasiemca i żyją mają się dobrze i zyskują swoje chudzienkie rozmiary S szulim, rozenek, guzik, pietr***** itede

Gość gość
skąd takie info kolego ? poza tym czy mają się dobrze osoby z tasiemcem to czas pokaże bo tasiemiec może się zagnieździć ponoć w różnych miejscach organizmu i nie tak łątwo się go pozbyć

Gość gość
angelina jolie callas górniak kate moss bohosiewicz żarły pod kontrolą lekarza !

Gość arsenicum iodatum
Umarłabym od samej świadomości, że w głowie siedzi mi ogromny robal :O Straszne to i mam nadzieję, że to tylko prowo, ale jeśli prawda to bardzo współczuję. Z drugiej strony jaką trzeba być idiotką, żeby żreć jakieś niesprawdzone g****a, żeby się odchudzić, niestety głupota ludzka nie zna granic :P

Gość gość
masakra !