Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dawna słyszymy że babcie bardziej kochają wnuki ze strony

Polecane posty

Gość gość

córek ale czy dziadkowie nie powinni bardziej kochać dzieci ze strony synów. Ja właśnie mam taki problem, że teściu świata nie widzi poza wnukiem ze strony córki (jego najmłodszego dziecka). Po prostu spędza z nim więcej czasu niż z moimi dziećmi a moje jakoś poszły w odstawkę, dostaną po lizaku, czekoladzie, 10 złotych i na tym koniec a tamten dzieciak jest cały czas sponsorowany, to wyprawka do szkoły (książki, ubranie), nawet meble do pokoju a mnie powiedział, że moje dzieci mają nas i my im musimy to wszystko zapewnić, więcej tłumaczył się tym, że dzieciak wychowuje się bez ojca a on mu go tylko chce zastąpić. Wściekłam się i zabroniłam mężowi chodzić do teściów. Ostatnio słyszałam jak teść krzyczał na teściową, że pożyczyła nam pieniądze bez jego wiedzy.

>>>Od dawna słyszymy że babcie bardziej kochają wnuki ze strony córek<<< Dziadkowie również :D. Były prowadzone poważne badania tego tematu. Wyszło, że dziadkowie są PEWNI, że we wnuku/czce płynie ich krew i dlatego bardziej szczodrzy :D. To jest działanie pod/nieświadome i nie świadczy o podejrzewaniu Cię o niewierność ich synowi.

Gość gość
Teść kiedyś krzyczał na teściową, że co dwa tygodnie pożycza nam pieniądze bez jego wiedzy. Ja szanuje teściów, mówię im za każdym razem dzień dobry, ale boli mnie fakt, że tak mało poświęcają czasu i prezentów dla mojego potomstwa.

Gość gość
skończ już to prowo! w każdym poście będziesz pieprzyć o tych pożyczonych pieniądzach?

Gość gość
autorko jesteś roszczeniowa i tyle

Gość gość
autorko! idź do twojego ojca i niech też kupuje wszystko twoim dzieciom! przecież to jego wnuki ze strony córki, nie?

Gość gość
Moi rodzice nie mają już ani tak sił ani pieniędzy, pomagają tyle ile mogą.

Gość gość
Teść też pomaga, ile może :P