Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Co myślicie o facecie, który się stara o partnerkę idealną?

Polecane posty

Takim, który olewa kobiety ze swego sąsiedztwa, bo upatrzył sobie kobietę idealną, mieszkającą daleko od niego . . .

Gość gość
idealy nie istnieje wiec sie cholernie rozczaruje :)

Możesz truć dupę tego typu wywodami, lecz ja przekonałem się na własnej skórze, że istnieją. I właśnie tai ideał sobie upatrzyłem . . .

Gość niewiernt tomasz
dopoki nie wloze reki do jego boku nie uwierze :D to o czym piszesz znaczy ze masz rorzowe okolary i gonitwe hormonuf

fikuMikuu - Można powiedzieć, że stara, bo tydzień temu do niej pojechał (390 kilometrów), ale Jej nie zastał, ale i tak czuje, że jest do przodu, ze względu na inne okoliczności . . .

Gość gość
Ha, wierz synku ze sa idealy, Od tego mlodosc jest zeby wierzyc w bajki

To JEST staranie, bo działam w tym kierunku. Poza tym znaki na niebie i ziemii wskazują, że z woli Bożej . . .

Gość gość
DKW, adelgaście i tysiąc innych ników. P********z o tym od lat, pewnie ta laska nie wie o Twoim istnieniu a jak tylko sie dowie na policji wyląduje skarga o stalking. żenujące

Mylisz się. Wie o moim istnieniu, bo już do Niej pisałem, a nie jest z konfidentów, czyli tych, co lubią chodzić na policję . . . Poza tym, wierzę, że to Bóg mnie na Nią naprowadza, bo miałem spełniające się sny odnośnie Jej osoby . . . A nie jestem DKW, ani adelgastem . . .

Gość gość
Oczywiście, że jesteś. Twoja inteligencja nie pozwala nawet na tworzenie nowych nicków, które faktycznie różnia się czymkolwiek prócz nazwą. "Wie o moim istnieniu, bo już do Niej pisałem," haha, no Ty czytasz sam siebie?

16:12 - Na tym polegają minusy z bycia ateistą. Że w pewnych sytuacjach ja mogę liczyć na pomoc, w przeciwieństwie do ciebie . . .

Gość gość
w cokolwiek bys nie wierzyl rozbijesz sobie ryja na codziennosci osiolku nie dociera? wierzysz ze to drugie jest idealem? usiadz i poczekaja az ci przejdzie to drugie jest rownie skomplikowane i niedoskonale jak ty i tyle mam do powiedzenia w temacie

Gość gość
ta stare pudło zdzira czatowa też i tu siedzi?

"to drugie jest rownie skomplikowane i niedoskonale jak ty" I właśnie dlatego jest dla mnie ideałem.:) Inteligencie od siedmiu boleści . . . :D

Gość gość
"a nie jest z konfidentów, czyli tych, co lubią chodzić na policję . . ." Ja p*****le ale tym masz zryty beret. Jakby mnie jakiś szczur "przeleciał drogę" to bym ten fakt zgłosiła, o ile rozumiesz co mam na myśli :) Myślisz że laski które zgłaszają stalkerów są konfidentami? :D HAHAHA beka z ciebie A te zgwałcone pewnie też? Pewnie radzą się znajomych, tzn. "ziomków" czy im wolno...

Gość gość
Powiem jeszcze że odkąd powiedziałam szczurowi że zglosze fakt nękania to wreszcie mam spokój z tym chorym umysłowo gówniarzem. Pewnie jesteście siebie warci "niekonfidenci" ziomki z osiedla, żal was Bo kim ty możesz być? Pewnie jakimś gówniarzem w szerokich spodniach :O

Nikt normalny mnie nie poda o nękanie, bo jestem facetem z klasą, a na miną się nie wpieprzę, bo najpierw robię rozeznanie, zamiast uderzam . . .

Gość gość
ze wszystkich chorych kafeterian Edelgast jest njciężej chory

Gość gość
Jakoś ja spotkałam miłośc swojego życia (a czy jestem ateistą czy nie jestem to nie masz zielonego pojecia, podobno pycha jest grzechem, nieprawdaż?), a Ty mimo 30 na karku wzdychasz i jeczysz do kogoś kto ma Cię gdzieś. Twoje bóg bardzo szczodry jest

"Jakby mnie jakiś szczur "przeleciał drogę" to bym ten fakt zgłosiła" Od tego jest deratyzacja nie policja. Jak przyciągasz uwagę szczurów, pewnie sama masz coś ze szczura. Przeciwieństwa się wcale nie przyciągają. I nie próbuj prognozować zachowań kobiety o której piszę, na podstawie swoich. Nie ta liga

Gość gość
Dumnorix dziś czarno to widze :classic_cool: przyznaj sie natychmiast GDZIE TRZYMASZ ZUZYTE SKARPETKI? :classic_cool:

Gość gość
facet z klasą...nie ta liga...on też miał wysokie mniemanie o sobie możecie sobie podać ręke miałam samych przystojnych facetów, z prawdziwą klasą, i to nie na jedno spotkanie czy dwa, no ale pewnie mam coś ze szczura HAHAHA Zdemaskowałam cię po sposobie wypowiedzi, po niczym innym więc daruj sobie

Gość gość
Adelgascie piszesz z kilkoma osobami ;) ale trafnie ktoś tu porównał stalkera do szczura - ja nie mam szacunku do tchórzy i tych co osaczają - zaskocze Cię, kobiety z klasą cenią odwagę, a nie oslizgłe podchody i śledzenie (nie myl odwagi z gwałtem, bo biorac pod uwagę Twój niedorozwój jest to mozliwe)

"Jakoś ja spotkałam miłośc swojego życia" Pańskie oko konia tuczy . . . Jak to się mówi :) "podobno pycha jest grzechem, nieprawdaż?" Kto tak powiedział? :) "a Ty mimo 30 na karku" Nie mam 30 na karu:) "wzdychasz i jeczysz do kogoś kto ma Cię gdzieś" Skąd ta pewność? "Twoje bóg bardzo szczodry jest" Jest szczodry. Realizuję życiowe zamierzenia, prę d przodu, jestem bezkarny w sytuacjach, w których wy dostaliście by po łapach . . .

Gość gość
Widzę, że moja intuicja mnie nie zwiodła, inni zaskakująco dobrze cię tu znają :)

"miałam samych przystojnych facetów, z prawdziwą klasą" Zapodaj parę fot. "Popodziwiamy", albo pośmiejemy się. Hehe.:D:D:D

Gość gość
Pycha jest grzechem bodajże w każdej religii - to bóg jest wszechwiedzacy a nie Ty, marny czlowieczku. Masz sie za lepszego od bóstwa? "jestem bezkarny w sytuacjach, w których wy dostaliście by po łapach . . ." w namiętnym pisaniu na kafe? :D sam siebie oszukujesz "Skąd ta pewność?" Gdyby komukolwiek na Tobie zalezało już dawno byś był z tą osobą :) Ale nie jesteś i KOLEJNY ROK piszesz o tym na kafe.

Gość gość
poka swoją, żebyśmy mogli naprawdę szczerze się pośmiać ;)