Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Co myślicie o facecie, który się stara o partnerkę idealną?

Polecane posty

*"nikogo nie było w domu" miało być . . . Ta wasza trucizna zaczyna działać na mnie jak narkotyk . . .

Gość gość
Myślałam że kawaler w trasie. A tu stuk puk i nożyce się odezwały. Czujny jest jak związek radziecki :)

Gość gość
"I wszystko sama? Nie było tam pilota na pokładzie? Ja bym się zesrała pechowiec.gif a co dopiero nasz kawaler" jestem McGyverką :classic_cool: x Ja jak jestem sama w domu i żaden przyjaciel nie ma do mnie przyjść to olewam dzwonki, pukania itd. Czytając ten temat bardzo się cieszę, że to robię. Będa jacyś zboczeńcy z kafe się zjeżdzać.

Gość gość
czyli Królewna nie chciała widzieć Edelgasta, powinien warowac pod drzwiami jak pies, kiedyś by wyszła z domu.

Nikogo nie było w domu. Światła pogaszone, a pod domem żadnego samochodu nie było . . .

Gość gość
No istny stalker. Myślicie, że taki temat mozna zglosić na policję? To wiele lat pisze na kafe, jest prawiczkiem, do tego radykalnie religijny. Może to gwałciciel?

Gość gość
To dom mój i mojego ukochanego :) Raczej nie daję nikomu powodów by mi się narzucał stercząc pod drzwiami skoro jestem w związku.

21:44 - Co nie zmienia faktu, że nikomu się nie chce. To trochę mówi o twojej wartości, jako kobiety . . .

Gość gość
Czyli jak ktoś mówi "wybacz, ale jestem w związku" to Ty byś leciał i stał pod drzwiami? Widać w różnych środowiskach się obracamy. Chociaż był jeden "młokosik", ale ciężko mi darzyć sympatią takie osoby. A co dopiero gdyby mnie nękał. Jednak mogę być małowartościowa jak wolisz, skoro czujesz się lepiej wtedy ;) x A z wkręcaniem to chyba nie do mnie.