Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość765889797696

ona nie chce sie angazowac

Polecane posty

Gość gość765889797696

spotykam się z dziewczyna od 4 mies. na początku nie angazowalem się w to - potem stwierdziłem ze jednak znaczy dla mnie wiele a teraz wiem ze jest dla mnie ta jedyna - po 3 mies powiedziałem jej to - stwierdzila ze ,,musi się zastanowić " potem z kolei podczas drugiej rozmowy ,,nie che się angażować " (wszystko przez gostka który zostawil ja 6 mies. temu ) - przyznam szczerze ze nigdy na takich forach nie pisałem bo zycie to zycie a internet to internet ale teraz to jestem w kropce - z jednej strony bez niej wszytsko jest szare i smutne a a ona nie che sprobowac ... czas plynie i najbardziej boje się tego (lasnie zaczelismy studia) ze ona kogos pozna a ja po 4 mies. pojde w odstawkę i wtedy już ,,nie chce się angazowac" jej nie przeszkodzi ... hmmm czy wogole jest szansa ze żeby cos uzyskac (nadmienię ze wcale nie startuje z zera bo powiedziała ze bardzo mnie lubi i uwielbia spedzac ze mna czas, ze jestem przystojny itp. - ogolnie jakby wszystko z jej strony jest na tak tylko ,,nie chce się angazowac ,, jest na nie ... ) ?

Gość gość
Daj jej trochę czasu. Bądź przy niej, zapraszaj na spacery. Zorganizuj wypad do jakiego baru, np. na pizzę. Pokaż jaki jesteś wewnętrznie, nie udawaj, nie narzucaj się. W końcu się do Ciebie przekona