Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Kafeteriuszy boli czyjaś miłość

Polecane posty

Gość gość
zgadza sie !!!nieszczesliwe dewoty;)))

Gość gość
nikt im dobrze pola nie przesiał stare prukfy

Gość jestem B
Sprawdzimy?

Gość gość
Kocham Piotra!

Gość gość
Daleko nie odjechałeś :D btw widzę że twój "związek" rozwija się w zawrotnym tempie. Godzinę temu ledwo zapuszczałeś żurawia, a już jesteś kochany. Gratulacje!

Gość rodziceDumnorixa
Gratulójemy synku, jesteśmy obydwaj z tatom bardzo dumni z naszego małego Durexika Ściskamy 😘Tata i Tata

Gość gość
Stalking to nie miłość.

Gość gość
Fajnie, że jesteś dość romantyczny, uczuciowy (widziałam Twoje wcześniejsze wpisy) itd. ale chyba za bardzo nic nie robisz w tym kierunku aby zdobyć tę wymarzoną?

18:01 - Robię, to co jest w zasięgu moich możliwości. Postawiłem na "miękką chirurgię", bo to najrozsądniejsze rozwiązanie . . .

Gość gość
"miękką chirurgię"? Rozwiń to.

Gość gość
Kafe to wylęgarnia frustratów i nieudaczników, chorych z zawiści. Tyczy się to obu płci, więc Ameryki nie odkryłeś.

To, że całe przedsięwzięcie muszę podejmować subtelnie i ja na razie drobnymi kroczami. Miejmy nadzieję, że z Bożą pomocą się uda . . .

Wszystko jest już zapisane i ustalone, w zgadywanki możesz bawić się w przedszkolu, zresztą tam obecnie jesteś to się bawisz.

Gość gość2529
Nie tylko kafeterian to boli :) Polska to najlepszy kraj, na Pamiętniki z wakacji, Trudne sprawy itp... Takie seriale królują, bo Polaków przed TV przyciągają problemy innych. Lubią ploty i cieszą się z tego że ktoś ma gorzej :D Stąd miłość do tego nie pasuje i każdy wmawia na siłę, że każde uczucie musi się skończyć źle. Wystarczy,że ktoś napisze, że mąż dziś naczyń nie umył, to odezwie się zaraz chórek z tekstami "on cie nie szanuje, zostaw go" - czyli szukają problemów na siłę tam gdzie ich nie ma :O :D

Gość gość
"Mylisz się. Wie o moim istnieniu, bo już do Niej pisałem, a nie jest z konfidentów, czyli tych, co lubią chodzić na policję . . . Poza tym, wierzę, że to Bóg mnie na Nią naprowadza, bo miałem spełniające się sny odnośnie Jej osoby" "bo tydzień temu do niej pojechał (390 kilometrów), ale Jej nie zastał, ale i tak czuje, że jest do przodu, ze względu na inne okoliczności . . ." Jesteś kochany?

Czuję, że jestem przez Boga kochany, bo jak na razie, mnie wspiera w moich przedsięwzięciach. A jak będzie później, zobaczymy. Alleluja i do przodu, jak to się mówi . . .