Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic gdy facet po raz drugi w ost chwili odwoluje spptkanie?

Polecane posty

Gość gość

Znam go miesiac. Twierdzi ze jest mna zainteresowany na powaznie, a zachowuje sie nieodpowiedzialnie. Po raz drugi sytuacja ze jstesmy umowieni w niedziele a on odwoluje spotkanie nagle wymysla jakies dziwne powody. Dwa tygodnie temu identyczna sytuacja. Pisze do mnie codziennie w ciagu dnia i wieczorami. Raz wybralismy sie gdzies i bylo jeszcze kilka krotkich spotkan. Sam zaproponowal niedziele, mial wczesniej isc na mecz zuzlowy, twierdzil ze spokojnie zdazy... po czym w trakcie meczu skontaktowal sie ze mna ze cos mu chyba wypadnie i nie jest pewien czy bedzie mogl dzis o 17 sie spotkac. Kurde trzymal mnie w niepewnosci do 16... po czym zadzwonil juz na koniec meczu ze jednak nie da rady tlumaczyl ze ma jakies sprawy rodzinne... opieprzylam go w kulturalny sposob... jak tak mozna. Dwa tyg temu identyczna sytuacja z tym ze dal znac w sobote poznym wieczorem.

Gość gość
Bo jak mam sie czuc jak czekam tydzien na spotkanie obmyslam w co sie ubiore, licze na ladna pogode, czekam, w koncu przychodzi ten dzien az tu nagle trach wszystko idzie do diabla i to z jego winy. :( troche szacunku, gdyby powiedzial wczesniej, i to po raz drugi w tak krotkim czasie taka sytuacja... :( a ja mam drugi wolny weekend we wrzesniu i po raz drugi jest ta sama historia ze siedze w niedziele w domu a mialam spedzac z nim to popoludnie. Jest piekna pogoda a jemu znowu nie zalezy. Cholerni faceci

Gość gość
albo wte albo wewte, nie jestes jego zabawką by czekac jak ma problemy rodzinne niech jasno powie, a tak jakies wykręty...normalnie jakbyś była tą drugą

Gość gość
Mialo byc o 17 tak ustalilismy a o 14:30 zadzwonil z meczu ze za godzine bedzie wiedzial czy jedzie gdzies z rodzina czy nie. Dzwoni za poltorej godziny i przeprasza ze jednak nie moze... Co to kurde jest:/:/:?

Gość gość
nic - spotkał kumpli i poszli chlać nie widzisz,że ma cię gdzieś? ma ci napluć w twarz, żebyś rozumiała?

Gość gość
Masakra, nie podoba mi sie taki poczatek znajomosci

Gość gość
zrób mu to samo, ustal termin a potem po prostu nie pojaw się w umówionym miejscu, zaserwuj mu to samo danie które ci podał, niech sprawdzi jak to smakuje. faceci dzisiaj to beznadziejne tłuki

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
on nie jest tobą specjalnie zainteresowany. jak masz trochę honoru to nie wchodz na czat, nie odbieraj telefonów. facet się poczuł zbyt pewnie. pokaż mu, że mas zgo gdzieś. ty sposobem zobaczysz czy faktycznie jest tobą zainteresowany. jeśli będzie szalał i ścigal cię to jest, jeśli to oleje to pprzybij sobie piątkę za wczesne wymiksowanie się z dziadowskiego związku