Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi01

Spotkania z koleżanką

Polecane posty

Proszę o rade. Znam się z dziewczyną ok. roku. Nie wydaje mi się by traktowała mnie jako przyjaciela (nie prosi o rady, nie wyżala się, nie prosi o pomoc itp). Jednakże nie zauważyłem do tej pory znaków, które jednoznacznie powiedzą mi, że jest mną zainteresowana. Studiowaliśmy razem, imprezowaliśmy. Niestety tam między nami do niczego nie doszło, a ona wydawała się być zainteresowana innym facetem w tamtym okresie. Jednakże teraz to ze mną chodzi na kawę, a z nim nie wychodziła od dawien dawna. W ostatnim miesiącu zaczęliśmy wychodzić razem (parę wyjść na kawę) czy zdecydowanie więcej rozmawiać (prawie codziennie). Jednak do tej pory wszystko było robione pod przykrywką "koleżeństwa". Czasem widzę, że wpatruje się we mnie czy pochyla w moją stronę, wyrażając zainteresowanie tym co mówię. Jednakże jest ona dla mnie dość ważną osobą i nie chce spieprzyć tego co jest do tej pory. Chociaż z drugiej strony nie chce być dłużej tylko kolegą :) Czy to jest moment by zrobić krok do przodu? Czy są może znaki, które pomogą mi poznać, że dziewczyna chce więcej?

Gość gość
jak faceci nie wiedzą co mają robić,jeśli była tobą zainteresowana, to pewnie po tych koleżeńskich spotkaniach już sobie odpuszcza