Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym się cofnąć do lat 90

Polecane posty

Gość gość

Co prawda byłam wtedy dzieckiem , ale wydaje mi się że to były jedne z najlepszych lat :) I wolałabym żyć w tamtych czasach Teraz ludzie wolą się komunikować ze sobą na przez portale społecznościowe , mam wrażenie że wszystko staje się takie sztuczne , puste , i chociaż niektóre rzeczyt zmieniły się na lepsze,to jednak atmosfera lat 90 była najlepsza Muzyka , ciuchy, seriale.. szczgólnie pamiętam serial "Czy boisz się ciemnośc" , "Gęsia skórka" ,"Power Rangers" i "Chojrak,tchórzliwy pies" :) Wracałam do domu i oglądałyśmy z siostrą gęsią skórkę albo czy boisz się ciemności , czekałam niecierpliwie na każdy następny odcinek Nie było internetu , i dzieci miały więcej własnej wyobrazni Pamiętam jeszcze taki kanał disco polo w telewizji , leciał zawsze w weekendy :) Mam wrażenie , że ludzie , relacje , przyjaznie , były inne

Gość gość
wtedy każdy mial jakies idee , marzenia American dream ;D teraz w Ameryce gorzej z praca niż w Europie Wszędzie tylko pieniądze , sek s Nie sądze że każdy jest taki sam , są jeszcze wartościowi ludzie