Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaWroclaw25

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość AgnieszkaWroclaw25

Witam, piszę tutaj na forum ponieważ chciałabym wiedzieć czy zaszłam w ciąże jeśli mój facet włożył mi penisa w pępek i tam trysnął? Czekam na pilne odpowiedzi i oczywiście bez żadnych kpin.

Gość gość
jesteś, ale uważaj, bo urodzisz uchem

Gość AgnieszkaWrocław25
Naprawdę? Super bardzo się cieszymy, tyle razy próbowaliśmy...i za każdym razem nic:) A tu bęc jest malutka fasolka. Tylko zastanawia mnie fakt dlaczego udało nam się przez pępek i jak ja teraz tym uchem urodzę jeśli mam taką małą dziurkę w uchu??

Na pępek? chyba, że nasienie spłynęło do pochwy.. Jeżeli ma tryskać to ...wiesz gdzie:) Jeżeli nasienie nie spłynęło, lub nie nabrałaś na palec- wkładając go sobie- to możesz być spokojna.

Gość gość
widocznie tym razem były gremliny, a nie plemniki i dlatego się udało :P, a fasolka spokojnie ci wyjdzie przez dziurkę w uchu

Gość AgnieszkaWrocław25
Nie mogę sobie wyobrazić jak wygląda taka akcja porodowa uchem. Masz jakieś swoje takie przeżycia GOŚĆ? Może się podzielisz? Żebym była świadoma co i jak....by sprawnie poszło:)

Gość gość
u mnie do zapłodnienia doszło w klasyczny sposób, więc wskazówek nie mam

Gość AgnieszkaWrocław25
Przykro mi, mam nadzieję że ktoś znajdzie się w takiej sytuacji jak ja i podbije temat.

Gość gość
O moj boże czytam i nie wieże w to jak można bać się że można zajść w ciąże przez pępek nie no brawo widzę że znasz się na anatomii człowieka .. .. MMM chyba że jesteś jakimś mutantem co w pempku ma pochwe

Gość AgnieszkaWrocław25
Gościu to pewnie tylko moja głęboka pochwa zrobiła sobie takie doprowadzenie od pępka :D

Gość gość
Jest to mozliwe gdy została sperma przemieszczona do pochwy i zwiąksza to możliwosć gdy miałaś mokro w cipce np.Orgazm.Do tego podczas badań u ginekologa powinno się mieć osobę bliska bo czesto dochodzi do zakażeń bo rękawiczki chronia tylko lekarza!A mamy Prawo do obecnośc***artnera nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów!!Gdy wyproszą to płaci placówka odszkodowanie Pacjentowi!!!