Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy typ człowieka jakiego można spotkać w pracy? Wpisujcie swoje typy!

Polecane posty

Gość gość
hm... nie wiem? Starszy specjalista do spraw mobbingu? Bo nie wiem o jaki "typ" chodzi.

Gość gość
Wredna koleżanka, która niby się z Tobą przyjaźni, ale przy każdej okazji wbija Ci szpilę i Cię obgaduje,gdy nie słyszysz.

Gość gość
gdzie masz napisane, ze masz zgadywac? masz napisac taki jaki ty uwazasz za najgorszy ;/

Gość gość
pracownik ambitny :classic_cool: przychodzi pierwszy, wychodzi ostatni :classic_cool: co nie idzie w parze ze jego efektywna praca ale...szef widzi i docenia o koorfa 😠

Gość gość
Nadgorliwiec :/ który uważa swoja prace za misje i wytyka ci każdy nawt najmniejszy błąd, każde niedopatrzenie i leci do szefa z donosem

Gość gość
gość 20:46, to to jest młodszy specjalista i najczęściej pracują zespołowo :P

Gość gość
Ja.... Strzeż się bo nieznasz dnia ani godziny

Gość gość
dla mnie taki, ktory narzeka na to ze w ogole musi tu przyjsc i cokolwiek robic.

Gość gość
najbardziej p******e sa kierowniczki niestety, z facetami nie ma takich problemów

Gość gość
myślę ze Ja jestem taką kierowniczką.

Gość gość
młodziak zatrudniony na zlecone przynieś podaj pozamiataj na usługach kierownictwa zatrudniony do uzupełniania papieru do xero i innych biurowych pierdół, czyszczenia expresów do kawy itp szuja donosiciel na wszystkich od sekretarek po sprzątaczki i ochrone robi to w nadziei że dostanie umowę o pracę i awans

Gość gość
na pewno jesteś bo wszystkie są takie, inaczej nie zajmowałyby tego stanowiska. Dziwne że od facetów nie wymaga się tych właśnie cech, co u kobiet na to samo stanowisko

Gość gość
Kapuś. Głupie plotkary snujące intrygi.

Gość gość
stare rumple w okresie przed emerytalnym intrygantki i donosicielki zajmujące się pracą innych a nie swoją

Gość gość
Nadgorliwiec :/ który uważa swoja prace za misje i wytyka ci każdy nawt najmniejszy błąd, każde niedopatrzenie i leci do szefa z donosem

Gość gość
Taka menda z misją i "plecami"przekonana, że od tego, co robi ona i co mogłaby zrobić (ale nie robi, bo się przecież nie rozerwie), zależą losy świata. Knuje taka i żre, ..no jak Ukryta prawda :D

Gość gość
dupoliz /włazidupa nadgorliwiec

Gość gość
ciągle chora i przepracowana szukająca współczucia zwalająca swoją prace na młodszych stażem ,oczywiście wypłatę bierze za "wykonaną pracę"

Gość gość
Leniwce i o******lacze, którzy niewiele robią, za to liżą dupsko kierownikowi i mówią że to właśnie Ty nic nie robisz, a oni się strasznie narobili. Pełno jest takich parszywych karaluchów w pracy.