Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha1212

biala wydzielina podczas stosunku

Polecane posty

Gość sucha1212

mam problem i nie wiem co to moze byc, podczas seksu gdy kocham sie z chlopakiem na jego penisie wychodzi ze mnie biała wydzielnia podobna do twarogu, czesto jestem sucha i dochodzi do zatarc , ale robie to dla niego i kochamy sie mimo to. rzadko mam ochote na seks. i krempuje mnie ta sytuacja, tego twargu jest duzo a wychodzi tylko na penisie, w ciagu dnia rzadko widac na wkladce. Co to moze byc?

Gość gość
Masz jakiegos grzyba. Do ginekologa i to w podskokach.

Gość sucha1212
boje sie isc do ginekologa, jego reakcji na to, troche chyba to zaniedbalam

Gość gość
Ja pierdolę, brudasko jedna, masz grzyba, nie myjesz się ale nogi rozkładać to pierwsza jesteś i jeszcze chłopaka zarażasz. Do lekarza koorfo i po mydło do sklepu. Jesteś obrzydliwa, nawet jak wymyślasz takie historie.

Gość gość
Dziewczyno, czy ty się dobrze czujesz?!Okay, nie idź więc do lekarza, dalej hoduj w sobie to świństwo, skoro ci to tak pasuje. Ręce i gacie opadają, jak się czyta coś takiego. Ja pierniczę, dupczyć się nie wstydzisz, ale do lekarza iść to już tak. Seks jest dla DOROSŁYCH, ODPOWIEDZIALNYCH ludzi - między innymi dotyczy to o dbania o zdrowie intymne, własne i partnera - wiesz o tym?

Gość sucha1212
chamuj sie z tymi tekstami, nie pasuje ci ten temat to przemilcz i nie odpowiadaj, zamij sie soba

Gość gość
ten "twaróg" to preejakulat

Gość sucha1212
ok, zle sie wyrazilam nie boje sie ginekologa bo dla mnie jest to normalne, po prostu bede sie przy nim krepowac jak zobaczy co ja tam mam, ot tak zwykly stres....

Gość gość
preejakulat to twaróg? To oboje z partnerem jesteście zagrzybieni x idź do lekarza, dziw, ze nie boli Cię nic - można się myć, jak organizm oslabiany to łatwo sobie coś wychodować

Gość sucha1212
preejakulat to przezroczysta wydzielina, sluz, to nie jest to

Gość gość
to jego ser spod napleta, musisz mu częściej dawać, żeby nie gromadził zapasów :classic_cool:

Gość gość
Preejakulat to przezroczysta lepka wydzielina, a nie jakis twarog :O.

Gość sucha1212
dbam o siebie, kapie codziennie, robie czesto irygacje, bylam kiedys na tab visanne - mam endometrioze, potem bralam troche tab anty

Gość sucha1212
TO NIE JEST Z MOJEGO CHLOPAKA, on jest czysty zawsze domyty, nic nie ma pod napletkiem i to nie jest preejakulat, co wy tu za teorie tworzycie....?

Gość gość
\ zakażenia są gdy naturalne bakterie giną i robi się miejsce dla drożdzy itp

Gość gość
A czemu się czepiacie kobiety?To może od Niego się zaraziła !!a po drugie nie pisze że Ją to swędzi

Gość gość
A czemu się czepiacie kobiety?To może od Niego się zaraziła !!a po drugie nie pisze że Ją to swędzi

Gość gość
głupia jestes? MASZ GRZYBA/DROŻDZA, klasyczne objawy, a ta farmazony p******i

Gość sucha1212
nie swedzi nie dokucza mi to , jedynie w trakcie skesu bo jestem sucha, wiem pojde do lekarza

Gość sucha1212
a wy mialyscie grzybice? dlugo sie to leczy? i jakie moga byc z tego powiklania?

Gość gość
Ja mialam pare razy, tylko to faktycznie swedzi jak cholera. Stosowalam gynalgin, takie czopki "dowcipne", ale to tylko na recepte. Leczenie trwa zazwyczaj kilka dni, ale to pewnie jest roznie u roznych kobiet. W kazdym razie idz do lekarza i niech zobaczy, co tam sie u Ciebie dzieje.

Gość gość
Tak tak niech ci lekarz cipke poogląda. A tak po za tym to oznacza ze twój chłopaak ma za dużo seksu. Sory ale chyba cię zdradza