Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko partnera

Polecane posty

Gość gość

Chlopie c ma 7 lat i jest tak niewychowany ze bym go mogla wyzywac ile sie da no ale siedze cicho. Mlaska przy jedzeniu je jak prosie nakruszone brudno wkolo oklejone wszystko 3 latki w przedszkolu lepiej jedza, beka w miejscach publicznych nieprzepraszajac, w lazience zapomina splukac wody spuscic klapy i myc rece trzeba mu czesto przypominac i cofac go, nie zachowuje wogole po sobie porzadku jak to sie mowi gdzie sie wysra tam zostawi. A do ludzi z nim wyjsc to katorga. Siedzimy w domu bo taki wstyd robi. Nie wiem co z ni zrobic jest u nas bardzo czesto nie moge nic partnerowi powiedziec bo ten i tak bedzie malego bronil ale nie moze mi guwniarz w mieszkaniu syfu robic. Za 4mies rodze dziecko i nie bede po jego wizytach domu sprzatac

Gość gość
Zakaz wstepu umiesc na drzwiach i swiety spokoj. Ja sie nie patyczkuje z dzieciakami.

Gość gość
ze swoim dzieckiem tez tak bedziesz miala

Gość gośćula
guwniarz ? , może chłopiec robi to po złosci , z zazdrości , chce ciebie zezłościć bo w jego mniemaniu zabrałaś mu tate Jesteś głupia jak but i bynajmniej nie tylko przez guwniarza

Gość gość
Po jakiej zlosci? Nikogo mu nie zabralam. Jego rodzice od 5 lat razem nie sa wiec pewnie nawet nie pamieta czasowkiedy mial ich razem. W domu u matki zachowuje sie tak samo bo tez ciagle narzeka ze ma z nim problemy ze ja bije inie slucha. Jest ewidentnie niewychowany. Opinia ktora otrzymal z przedszkola tez zawierala mnostwo uwag dot. Jego zachowania.

Gość gość
Odpowiedzialność za nieodpowiednie zachowanie ponosi Jego ojciec, który porzucił rodzinę. Łatwo krytykować cudze dziecko, trudniej zdobyć sympatię i skorygować błędy wychowawcze partnera.

Gość gość
A najtrudniej pogodzić się z faktem, że partner już ma swoje dziecko i następne, to żadna atrakcja dla niego.

Gość gość
Ja juz tez mam swoje dzie ko wiec to kolejne powinno mi obleciec kolo tylka? Czasami takie rzeczy mowicie ze sie w glowie nie miesci. I to nie on zostawil rodzine a jego byla go wywalila bo wrocily jej czasy mlodosci i chciala sie bawic na imlrezach a nie zakladac rodzine

Gość gośćula
ja ciebie nie oskarżam o to że zabrałaś mu ojca , wskazuje ci sposób myślenia tego dziecka ! Popatrz matka go olała , pomóż mu ,w końcu macie być rodziną !

Gość gość
Jego matka ma prawie 40 lat wytlumacz mi jak mozna tak dziecko skrzywdzic?! Zajeta praca studiami podrzuca dziecko gdzie popadnie. On nie ma stalego miejsca a nie wychowa go 6 osob bo kazdy ma inne metody wychowawcze. Ja wychowuje na calkiem innych zasadach mam z corka bardzo luzny kontakt co drazni mojego partnera ale ona jest grzeczna wychowana wie gdzie granica. A z tym chlopcem nie potrafie pracowac bo on pyskuje. Moje dziecko jak tak robilo mialo kare i sie nauczyla ale on ma wsztstkich gdzies

Gość gość
z latwymi dziecmi pracuje sie latwo trudne dzieci odstrzelaja nieudolnych wychowawcow :D

Gość gość
Zalezy o kim mowa. Obce dziecko bardzo latwo ustawic bo ma respekt przed obcym. Wlasne rowniez bo wszystkie chwyty dozwolone i sami ustalamy granice a w takim wypadku jest problem bo ojczulek sie czepia. Stwierdza no co ja mam zrobic jak on taki jest.

Gość gość
respekt przed obcym? ale jaja :D

Gość gość
A moze nie? A dziecko w szkole czy w przedszkolu nie boi sie wychowawcy. A to obca osoba.

Gość gość
Jego matka ma prawie 40 lat wytlumacz mi jak mozna tak dziecko skrzywdzic?! Zajeta praca studiami podrzuca dziecko gdzie popadnie. On nie ma stalego miejsca a nie wychowa go 6 osob bo kazdy ma inne metody wychowawcze. Ja wychowuje na calkiem innych zasadach xxx no to go weźcie do siebie i wychowujcie!!!

Gość gość
Moje mieszkanie jest na to za male nie mialby gdzie sie tu podziac. Ploki co spi u corki w pokoju a potem wywedruje do salonu na jedna noc jest ok.

Gość gość
Kochac i byc kochanym