Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azjatyckisloik

Blog o podróżach i codziennym życiu w Malezji

Polecane posty

Gość azjatyckisloik

azjatyckisloik.wordpress.com/ Zapraszam!

Gość gość
a co mnie obchodzi Malezja,jak nie mam za co nawet w Polskę wyjechać...

Gość gość Nela
Bardzo ciekawe te wasze blogi:-) Ja co roku wybieram sobie jakiś ciekawy kraj na cel swojej podróży. Często też korzystam z tego bloga http://www.blogjednymslowem.pl gdzie mam możliwość porozmawiać z innymi osobami z różnych zakątków świata i wymienić swoje poglądy. Muszę tez tymi waszymi blogami się zainteresować.

Gość azjatyckisłoik
@gość Nela - dziękuję za podrzucenie ciekawego adresu, pod który niejeden raz zajrzę. @gość, którego nie "obchodzi Malezja,jak nie mam za co nawet w Polskę wyjechać..." - żeby podróżować nie trzeba być milionerem, mając dostęp do internetu wystarczy trochę dobrej chęci, aby tanio podróżować po Polsce. Nie trzeba daleko szukać, przykładem niech będzie PolskiBus, który oferuje ciekawe destynacje, nawet na jednodniowe wyjazdy (odpada koszt noclegu), za 2zł w obie strony. Jeżeli nie wiesz jak zdobyć takie bilety, to właśnie czytanie blogów lub forów turystycznych może otworzyć przed Tobą świat taniego podróżowania. Zamiast marudzić wystarczy tylko chcieć! Blogi podróżnicze są ogromnym źródłem informacji nie tylko dla tych, którym pomagają zaplanować podróż, ale dla tych, którzy chcą poszerzać ciągle swoje horyzonty. Świat jest tak ciekawy, że warto po nim podróżować, choćby wirtualnie!

Gość gość
co mnie obchodzi jakaś malezja.to jest nudne czytać o zadupiu na drugim końcu świata. gdybyście pisali o uku jaki to on cudowny ile wam dał ile tu pięniedzy macie a w głębi duszy plujecie sobie w brodę że w familoku mieszkacie to by było ciekawie.

Gość gość
Trafiłam ostatnio w sieci na fajnego bloga http://miniomki.pl/category/inspirations/ i teraz odwiedzam go codziennie, bo naprawdę jest co czytać. Jeśli interesujesz się rozwojem osobistym, motywacją, stylem życia, to na pewno ci się spodoba