Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę iść do lekarza z nogą jak zapomniałam jej ogolić?

Polecane posty

Gość gość

Nie śmiejcie się proszę ale z zapomniałam ogolić nóg a idę dzisiaj do lekarza i będzie mi oglądał lewą łydkę. Myślicie, że powinnam przełożyć wizytę jeśli nie zdążę wrócić do domu i jej ogolić?

Gość gość
Golenie to nie jest jakiś wymóg ale jednak świadczy o dbaniu o siebie. Tobie może zdarzyło się akurat zapomnieć ale nie wiadomo co ten lekarz sobie pomyśli

Gość gość
Mysle ze powinnas isc do lekarza, bez wzgledu na wlosy na nogach.

Gość wrodzony talent
a poszlabys nieogolona do gina? bo jesli nie, to i tu nie masz powodu zeby kogos obrzydzac.

Gość gość
Ja bym się chyba krepowała iść z owłosioną… może kup maszynkę i ogól w łazience chociaż tak mniej więcej? Jak mi się zepsuł stary depilator i musiałam golić to też mi się zdarzało zapominać, bo dość często trzeba to robić i też parę razy depilowałam się gdzieś na szybko;p Chociaż tyle, że w końcu pozbycie się tamtego wyszło mi na dobre bo teraz mam SatinPerfect i te dyski wyrywają dokładniej i tak nie szarpią. Ale jak nie robi Ci różnicy przełożenie wizyty o jeden dzień to w sumie też jakieś wyjście.

Gość gość
Zgól w łazience jak będziesz czekała na swoją kolej i po sprawie. Każdemu się kiedyś zdarzyło zapomnieć a u Ciebie się akurat pechowo złożyło

Gość gość
Hehehe historia bardzo w moim stylu ;p ja teraz chce kupic wlasnie depilator zeby nie myslec o goleniu co drugi dzien, widzialam takie zwykle philipsy za niecala stowe wiec sie oplaca ;p a do lekarza jak cos powaznego to idz, a jak nie to przeloz wizyte i juz

Gość gość
jak to lekarz do którego chodzisz czesto to radzilabym cos zrobic bo narobisz sobie wstydu ;p

Gość gość
Niektóre laski zapuszczają przecież włosy pod wosk czy inne i jak muszą iść wtedy do lekarza to idą i już, więc nie jesteś jakimś wyjątkiem

Gość gość
Wiesz, 25 lat temu w tym kraju nikt nie golił nóg, więc jeżeli lekarz jest odpowiednio stary, to może nie dostanie zawału na widok twoich włosów na łydce ;) http://www.anbatex.pl/