Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robie sie czerwona pomocy

Polecane posty

Gość gość

jak sie denerwuje to wyskakuja mi plamy na twarzy, szyi i dekolcie. jak sie tego pozbyc, help

Gość gość
nie denerwować się :) a na poważnie -nie ma sposobów. Tak już zostanie, z wiekiem wcale nie mija

Gość gość
Hehe to jest nawet urocze :) a noi prowadz sie dobrze glupio by bylo gdybys cosik dzialala sobie na boczku facet spytalby sie czy go zdradzasz a ty ze NIE! I nagle bang! Czerwona jak burak :D

Gość daria223
Ostatnio czytałam w internecie o nowym leku na cerę naczynkową nazywa się Mirvaso i bardzo szybko działa bo likwiduję zaczerwienienie twarzy bardzo szybko bo w kilka minut i buzia ma normalny kolor. Normalnie potrzebne są kosztowne i bolesne zabiegi a tu za niewielkie pieniądze natychmiastowy efekt.

Gość gość
to raczej nie jest cera naczynkowa, też tak mam i jest to spowodowane gwałtownym wzrostem ciśnienia krwi, ekstrawertycy czy inaczej cholerycy ;) tak mają, dobre efekty przynosi joga bo uczysz się panować na emocjami, co nie zmienia faktu że jak sie wkurzysz to i tak sie zrobisz czerwona, po prostu jak sie nauczysz eliminować emocje to rzadziej sie wkurzysz

Gość emilkaZZ
Ok, ja się z tobą zgadzam ale masz na przykład takie chwilę, że musisz wyglądać no i burak na twarzy w niczym nie pomaga. Lepiej mieć pewność, że nie będzie z tym problemu w takiej sytuacji ten lek może się bardzo przydać!

Gość laurettaq
Mirvaso świetnie radzi sobie z czerwoną buźka. Używam od jakiegoś czasu i bardzo ciesze się że go odkryłam:)

Gość gość
Tez to mam. Teraz juz mniej bo jestem dorosla, mama i zona ale okres licealny i studiow wspominam strasznie

Gość heneki20
Mirvaso to bardzo dobry lek polecam!

Gość dankaP2
Zgadzam się i też wpisuję się na listę zadowolonych. Praktycznie nie rozstaję się z mirvaso (zawsze mam go przy sobie) jeśli zachodzi potrzeba po prostu smaruję buźkę.

Gość janna290
Nie napisze nic nowego też używam Mirvaso i sprawdza się dobrze. Szybko nadaje skórze normalny kolor tak że już nie jest czerwona (u mnie była wręcz bordowa:D) Polecam.

Gość karolaR20
Bardzo dobry lek, żeby poradzić sobie z czerwoną skórą twarzy jest Mirvaso, bardzo szybko likwiduję buraka:D

Gość gość
Bardzo dobrą opcją na tą przypadłość jest mirvaso, polecam zapytać lekarza.

Gość nowiczkaset
Bardzo dobra opcja na trądzik polecam! Mirvaso bardzo daje radę:)

Gość gościarka012
Też mi się tak wydaje. Mirvaso to jedyny lek który może w tym pomóc. Wcześniej trzeba iść i pogadać z lekarzem to ma duże znaczenie, żeby to nie był jakiś oszołom:D

Gość dunajskipies
Czyli warto? Mam duże dylematy. Czy iść kupić czy może poszukać czegoś innego niż Mirvaso..

Gość gość
Lekarz przepisał mi mirvaso, bardzo mi pomogło, polecam!

Gość gość
Mi również mirvaso przepisał lekarz. Jestem bardzo zadowolona z efektów jego działania.

Gość gość
Dokładnie, zacznij od konsultacji z dermatologiem. Zapytaj też o wspomniane mirvaso. Polecam.

Gość gość
Skonsultowałam się z lekarzem spróbowałam i nie żałuję. Mirvaso na prawdę bardzo dobrze się sprawdza! Pozdrawiam

Gość gość
Bardzo możliwe,ze masz mocna nerwice i p********ie,ze jesteś cholerykiem czy masz jakąś naczynkowa skore to bujda na resorach XD a stad wiem,ze nerwica ponieważ siedze w psychologii i tak to działa - psychika mocno oddziałuje na ciało...dlatego polecam Ci jogę.

Gość gość
Leczyłam się mirvaso i mam tylko dobre wspomnienia z kuracji. Również polecam.

Gość gość
Też jestem po kuracji przy użyciu mirvaso. Świetny lek, nic się lepiej w moim przypadku nie sprawdziło.

Gość gość
Mirvaso pomaga mi już od pół roku i nawet gdyby był jakiś inny lek na rumień to za żadną cenę bym nie zamieniła go. Polecam

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam mirvaso! Jestem jego działaniem zachwycona. Już po 30 minutach od zastosowania nie było śladu po czerwonej twarzy!

Gość gość
Polecam skonsultować się z lekarzem i wypytać o mirvaso. Mi pomógł i dzięki niemu zapomniałam o moim problemie z rumieńcem. Po 30 minutach nie było po czerwonej twarzy ani śladu a efekt utrzymuje się do 12 godzin od zastosowania.

Gość gość
Widzę że mirvaso pomógł nie tylko mi ;) Cena spora ale efekty bezcenne . Polecam Mirvaso z całego serca.

Gość gość
Mirvaso jest zemną dobrych kilka miesięcy i z tego co się orientuje to jest jedynym lekiem na rumień ale ze czystym sumieniem stwierdzam że za nic w świecie nie zamieniała bym go :) Polecam

Gość gość
Z mirvaso rumieniec to już nie problem! Na początku troszkę mnie przeraziła cena która wynosi 180 zł ale okazał się bardzo wydajny i starcza na długo :) Po 40 minutach od nałożenia na mojej twarzy nie ma śladu po rumieńcu aż do 14 godzin. Polecam