Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie że mogłam się zarazić?

Polecane posty

Gość gość

Byłam w sklepie po parę rzeczy tak szybko bo spieszylam się,kasowala mnie dziewczyna z jakieś Max 2 minuty byłam przy niej, gdy wydała mi resztę patrzę a ona ma jakieś plamki na rękach, boję się ze to coś zarazliwego :( płakać się mi chce tym bardziej, że byłam przeziebiona. Strasznie się boję a jestem w ciąży dopiero w 19tc: (

Gość gość
Spokojnie, nczym sie nie zarazisz, nie panikuj. Mze dziewczyna ma jakas chorobe skory?sama mam azs i nie jest to zarazliwe, a czasami wygladam okropnie. Rowie dobrze mozesz zlapac swierzba dotykajac klamki po jakims zulu. Nie ma co wpadac w paranoje!

Gość gość
Rozumiem Cię,ale tak samo może to być choroba zakazna np. Rumień czy rozyczka

Gość gość
sądzę że to łuszczyca skóry i to nie jest zarażliwe. Mój mąz na to cierpi. Kolezanka też i bardzo ma wysypane ręce. To nie jest zarazliwe- a zyc trzeba z tym.

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Bylo to zglosic do kierownika to,skandal ze tacy ludzie pracuja z ludzmi

TACY czyli k/u/ź/w/a jacy ?! Autorko - spokojnie ! Ile osób jest chorych a na czole tego wypisanego nie mają. Jak każdy by tak panikował to nic - tylko siedzieć w domu i czekać na śmierć.

Gość gość
Mogła mieć półpasiec w ciazy bardzo niebezpieczny, a tym mogłaś sie zarazić.Poczekaj, jak cię zacznie swędzieć skóra wtedy będziesz wiedziałą.

Gość nie znam sie
Jakby tak się można było szybko zarazić to wiesz ile by ludzie chorowali,już nie mówię o dzieciach.