Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annieta

Interesujący ale nieatrakcyjny?

Polecane posty

Gość annieta

Związalibyście się z kimś kto fizycznie w ogóle Was nie pociąga? Bo ja mam taką sytuację, że lubię pewnego faceta, on chciałby więcej, a ja.. nie wiem. Chodzi o to, że fizycznie jest on, hmm... nawet "nieatrakcyjny" to złe słowo. Wygląda jakby był trochę zdeformowany, każdy gdy go poznaje pyta czy ma jakiś zespół genetyczny czy o co chodzi... Ma to w ogóle jakiś sens? Spotykać się z kimś, kto w ogóle mnie nie pociąga fizycznie?

Gość gość
nikt nie jest idealny to znajd sobie przystojniaka ktory Cie bedzie zdradzal i dymał wszystko co sie rusza

Gość gość
Zależy czy jesteś dziwką czy nie :)

Gość gość
moim zdaniem to nie ma sensu po prostu jest twoim przyjacielem i tyle żeby z kimś tworzyć związek trzeba tą osobę kochać gdybyś kochała tego faceta to byś w ogóle nie zauważyła że jest brzydki kiedyś moja znajoma opowiadała mi o swoim synu jaki to on jest przystojny jak dziewczyny za nim nie latają a że chłopak był w moim wieku zajrzałam na Facebook-a z ciekawości i był taki brzydki że szok więc matka tak kocha swoje dziecko że uważa je za najpiękniejsze to samo jest z żoną która kocha uważa swojego mężusia za cud natury :D

Gość gość
Partner powinien Cie pociagac, tu nie ma podstaw na udany zwiazek

Gość gość
Nie. Jak mogłabym być z kimś kto mnie odpycha fizycznie? Miałabym się zmuszać do kontaktów fizycznych, do seksu? No rzeczywiście, brzmi jak recepta na udany związek. Wszyscy którzy twierdzą inaczej chyba nigdy nie byli w związku albo mają jakieś problemy i powinni się zgłosić do psychologa. Takim "związkiem" raniłabyś nie tylko siebie ale i tego faceta

Gość gość
Co w nim takiego interesujacego?

Gość MÓWIĘ JAK JEST
życie jest brutalistyczne, po co ludzie kłamią, że nie liczy się wygląd, skoro to jest główny czynnik :D nie wiem :D