Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Idę na dzifki do mieszkania, wytłumaczcie mi jak to wygląda w praktyce

Polecane posty

Najpierw się dzwoni, mówi się że z ogłoszenia i chce godzinę seksu, umawia się godzina i co potem? Kto był, jak to wygląda w praktyce, dzwonie na domofon, wchodzę do mieszkania, ona chce kasę przed, płacę i idziemy do sypialni czy najpierw kąpiel? Jak to wygląda krok po kroku.

Gość gość
BSA, już się rozprawiczasz?

Gość jak BSA się rozprawiczy
to już tylko czterech zostanie: Argen, Ble Ble, Darker i Loooser.

Gość BSA
Trzydziestka to dobry czas na używanie życia, k****, ile idzie w życiu harować jak wół całymi dniami i nie mieć nawet dziewczyny, jakiś substytytut musi być, należy mi się, pracuję, zarabiam, kobiety mnie olewają, to chyba mam morlalne prawo iść na dzifki.

Gość gość
pięciu bo jeszcze ten jak mu tam Dumnydurex

Gość gość
jak BSA się rozprawiczy - a reszta gdzie, Gdzie PBW, Kapselko, Cream, offerma?

beata samotna --Nie zamierzam się jej spowiadać, jestem Aryjczykiem, więc o higienę u mnie martwić się nie trzeba, ale takie są normy, też słyszałem że najpierw prysznic, ale to kosztuje 150 zł za godzinę, prysznic musi być odliczony od tej godziny, bo to by był chyba najdroższy prysznic....

Rozkładając to na czynniki pieerwsze, to wychodzi że ponad 2 zł kosztuje minuta wizyty u dzifki. Wiem co powiecie, powiecie zapewne że dziewczyna i tak znacznie więcej kosztuje, a żona to już wogóle bankructwo, ale i tak drogo, licząc ponad 2 zł na minutę.

Gość gość
Coż... miłość-nawet ta wyłacznie fizyczna-kosztuje:)

Gość Lexon Valdez
Ja to bym tak niemógł, uprawiać seks za piniądze i zegarkiem.

Gość gość
koorfa jaki prymityw

Gość gość
A jak się wkłada penisa w pochwę i gdzie ona się znajduje też mam Ci wytłumaczyć, czy będziesz pchał w łechtaczkę...?

Gość gość
z zegarkiem i licznikiem na pi...dzie. No cóż, chłopy tak już mają w większości jak psy, ze jak leży kawałek zzieleniałej kiełbasy to tez wp..rdoli, bo wiecznie mało... zapchać kiche byle czym, a ze pozniej jest obstrukcja i brzuszek boli... well..

gość-Pytanie do ciebie, co lepsze dla psa, zdechnąć zgłodu, czy zjesć zieleniałą kiełbasę i przeżyć?

Gość gość
No nie woadomo czy nie zdechnie od tej kielbasy, a może wtedy zdychac w bólu....

To może być tak dobrotliwa, i daj psu dobrej i świeżej kiełbasy :P

Gość gość
nie musisz zażywać kąpieli, jeśli dziffka zauważy, że jesteś schludny, nie wyśle cie pod prysznic. Dzisiaj w kureffskiej branży kryzys, dziffki dla reklamy robią loda bez prezerwatywy, więc zastanów się, czy będziesz tego chciał, bo może wziąć cię z zaskoczenia, nie odmówisz, a potem będziesz się martwił, czy nie poczęstowała ciebie jakąś francą.

Gość gość
Ta dobrotliwa to moiże cię najwyżej kijem po plecach przejechać.

Gość gość
nie moj interes - dostaniesz syfa najwyzej eheheheheh :D

Gość gość
BSA, to się pożegnamy z prawictwem... Jakąś fajną wybrałeś? Z roksy odlotów czy prywatnie?

Z roksy, ale mam delemat, jedna jest starsza ale ma owłosioną cipke a inne łyse ale młode, nie umiem sie zdecydować.

Argen --Mam bzika na punkcie zarośnientej cipki, co ja poradzę.

Gość gość
jak bedziesz wsadzal, to wlosy sie tak ciagna, co nie jest za przyjemne, podobnie jak wlosy oblepione sluzem bierz mlodsza - polizesz sobie przyjemniej

Gość gość
jak juz pojdziesz to napisz jak bylo

Gość gość
"polizesz sobie przyjemniej " V i zlapie kazda mozliwa wenere

Gość gość
gość dziś z zegarkiem i licznikiem na pi...dzie. No cóż, chłopy tak już mają w większości jak psy, ze jak leży kawałek zzieleniałej kiełbasy to tez wp..rdoli, bo wiecznie mało... zapchać kiche byle czym, a ze pozniej jest obstrukcja i brzuszek boli... well.. NO TO OBCIAGNIJ MU RURO GLUPIA: DO KRYTYKOWANIA TO KAZDA PIERWSZA

d***** tez człowiek, wiec pewnie maja różne charaktery. postaraj sie wybrać taka, zeby potem mieć przyjemne wspomnienia i nie zafundować sobie seksualnej traumy. no i koniecznie użyj prezerwatywy, a najlepiej idz do takiej, która bezwzglednie tego wymaga od klientow. wieksze szanse, ze niczego nie zlapiesz.

Gość gość
gość dziś gość dziś z zegarkiem i licznikiem na pi...dzie. No cóż, chłopy tak już mają w większości jak psy, ze jak leży kawałek zzieleniałej kiełbasy to tez wp..rdoli, bo wiecznie mało... zapchać kiche byle czym, a ze pozniej jest obstrukcja i brzuszek boli... well.. NO TO OBCIAGNIJ MU RURO GLUPIA: DO KRYTYKOWANIA TO KAZDA PIERWSZA X sam mu obciągaj w koncu jak bracia jestescie, a rura to cie zrobila ze swoim psem z..j..ebie genetyczny :D

Gość dobrze gada, jak by mi jakaś dała, to bym nie musiał iść na dzifki, ale że jesteście zimne suki i dawacie jedyni zawodowym *****czom, to nie mam w życiu pola manewru.