Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzwonią do mnie z banku co 2 dni i namawiają na wzięcie kredytu

Polecane posty

Gość gość

mam już ich dosyć :O kulturalnie odmawiam a do nich nie dociera , dzwonią prawie codziennie włącznie z sobotami mówię że nie chce a chłopak mówi do mnie tak : "niech pani sobie wyobrazi co by pani sobie kupiła za 25 tysięcy " a ja mówię że nie zastanawiałam sie a on :a może coś do mieszkania ?" nie potrafię ich zbluzgać , normalnie nie mam pojęcia co zrobić żeby w końcu dali mi spokój :(

jeżeli masz smartfona to ściągnij apkę blokującą określone numery telefonów i z głowy. Telefonuje taki ktoś, a u Ciebie jest ciągle zajętę, więc w końcu przestanie.

Gość gość
a nie mozesz po prostu powiedziec dziekuje nie jestem zainteresowana i sie rozlaczyc? albo odebrac i sienie odzywac a oni niech sobie gadaja.

Gość gość
nie mam smarfona ale to nie ma sensu bo zaznaczyłam ich dwa numery które nie odbieram a i tak dziś dzwonili z innego, zmieniają numery , to nie przejdzie

Gość gość
21:55 - a ty myślisz że co ja robie cały czas, przecież odmawiam i dziekuje , nadal nie rozumiesz ? jakby to było takie proste to bym tu nie pytała nawet jak odmawiam to nie ustepują i do nich nie dociera , wierdzą że ja potrzebuje tej pozyczki

Gość gość
albo zwyzywaj albo udawaj milionera jak cię zapyta o te 25tyś to powiedz że nie musisz brać kredytu bo cię stać kiedyś do mnie dzwonili z telefonami z pewnej sieci dzwonili mi ciągle aż im powiedziałam że nie chce zmieniać mojego nowego iphona na ich cegły a jak będę chciała dzwonić to nie potrzebuje ich promocji tylko kupie sobie kartę i dali mi spokój

Gość gość
małarudamaruda - o tym doskonale wiem, Ameryki nie odkryłaś po prostu sa tak upierdliwy jak komar w nocy naciska i naciska , mówi że muszę podjąć decyzję do 18 września a 18 września dzwonił do mnie co 2 godziny przez cały dzień po dwóch dniach dzwoni jakaś dziewczyna z innego numeru i dalej , wiem że musi wyrobić norme ale ja się czuję nękana, w końcu wpadnę w jakąś agresję, nie żartuję :( adrenalina mi skoczy :(

Gość gość
no jakoś mówię cały czas że nie potrzebują a i tak dzwonią jutro też będzie dzwonić jestem pewna

Gość gość
po prostu po uslyszenie ze to z banku rozlac\aj sie albo powiedz ze zglosisz nekanie na policje.

Gość gość
to mi pozostało, jak powie że z banku będę się rozłączać , oczywiście ale wiem że i tak będą dzwonić nie wiem jak można tak komus zatruwać życie ja piertole :(

od razu odpowiadaj że nie jesteś niczym zainteresowana, albo jeśli to prywatny telefon to nie odbieraj nieznajomych numerów...mnie nigdy bank nie nękał, ale sieć faktycznie komórkowa dzwoniła ciągle...

Gość gość
"niech pani sobie wyobrazi co by pani sobie kupiła za 25 tysięcy " pff, nawet na waciki nie wystarczy. mozna z nich naprawde fajnie pozartowac, tez sie kiedys denerwowalam ze mi ktos non stop za uchem brzeczy, ale przeciez sa nieszkodliwi. wrzuc na luz i troche pozartuj ;)

Gość gość
22.01 super pomysl, ze tez na to nie wpadlam. do mnie tez ciagle reklamy wydzwaniaja. dzieki:)

Gość gość
odrzucaj połączenia i po kłopocie

Gość gość
ok taka robota ale wyobraź sobie, czy ty byś dzwoniła do kogoś przez cały dzień ? co dwie godziny po kilka razy tzn np 9.25, 9.27, 9.33 cisza znowu nie odebrane połączenia 11.40,11.43,11.45 takie serie co jakis czas , normalni posrało go czy jak ? ty byś tak nawalała ?

Gość gość
owszem nie odbierałam cały tydzień, dziś dziewucha zadzwoniła z innego numeru a mam ten telefon rówież do pracy i dzwonią do mnie ludzie więc odbieram nieznane zawsze codziennie ktoś do mnie dzwoni

Gość gość
ja bym nadawala, a co mozna innego z nudow w tej pracy rpbic. jak ktos odbierze to pewnie opieprz dostanie a tak to jak ktos nie odbiera to przynajmniej telemarketer ma spokoj, a zadanie wykonal bo sie probowal polaczyc. a tak na serio po pewnie maja gdzie w reg. napisane ze np po 3 probie jak sie niempolacza to dopiero do innego dzwonia

Gość gość
wiem, że siedzą i dzwonią kto im sie w programie wyświetla i nawalają non stop bo to praca tylko mi to przeszkadza może jestem za grzeczna ? może powiedzieć "wypiertalaj suko" nie wiem już co robić żadne - nie potrzebuje, nie chce, nie , nie potrzebne mi - na nich to nie działa, tak są szkoleni, że muszą mi udowodnić że potrzebuję tej pożyczki

Oni dzwonią z zastrzezonego numeru, wyswietla sie na komórze "numer prywatny". Do mnie dzwonią tak raz na miesiąc. Pogadam, zyczè miłego dnia i juz. Jesli do ciebie dzwonią z tego samego banku, to i powiedz wprost, ze rozumiesz taki sposób przedstawiania ofert, ale bez natrèctwa. Takie rozmowy są nagrywane, moze siè odczepią.Grzecznie ale asertywnie. Banki mają nadmiar gotówki i próbują namawiac na kredyty, bo to ich najlepszy zarobek. A znowu ludzie nie palą sie do kredytów- i slusznie- ze wzglèdu na chwiejny rynek pracy i marne zarobki. Kołomyja....

Gość gość
mi tez proponowali pozyczke, to chetnie sie zgodzilam ale tylko na bezzwrotna. odmowili, nie wiem czemu i juz do mnie nie dzwonia dluzszy czas.

Gość gość
przede wszystkim, ledwo zaczna- pytasz- a skąd państwo maja mój nr. ( jesli to twój macierzysty bank, masz gorzej) ale możesz powiedziec wtedy- zaraz, macie wyciągi z mojego konta widzicie jak mało zarabiam i nie bedzie mnie stac na spłate. ponadto zaznaczam, że nagrywam rozmowę, a jest to państwa ( enty) telefon w tej sprawie od ( iluś tam) dni i jak dla mnie , to podpada pod nekanie. Powinno podziałac. najprawdopodobniej po tekście ' skąd macie mój nr' powinni dac ci spokój, mówiszże sobie niezyczysz itd. piszesz ewentualnie amauil do firmy która udostepniła twój nr i lecisz standartem w mailu-że odmawiasz , prosisz o wykreslenie danych z waszego spisu... Działa.

Gość gość
przeciez wiadomo że to mój bank i widzą moje konto, ile mam wpływu co miesiąc , wiedzą wszystko na temat moich dochodów mają moje dane i dręcza mnie tymi telefonami ale niedługo przestane być niestety miła :O nawet swiety tego nie wytrzyma, przykro mi ale będe musiała źle potraktować osobe która ponownie zadzwoni z innego nr