Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec chce bym pomogła mu odzyskać mamę a ja nie wiem już sama

Polecane posty

Gość gość

W sobotę przyszedł do nas ojciec i niestety skończyło się to wszystko jedną wielką awanturą. Najpierw ojciec Michała i jego rodzice zostali zaatakowanie przez mojego tatę ,,Co tyle lat nie interesowaliście się dzieckiem a teraz jak już odchowane to byście chcieli je uznać za waszego członka rodziny'' Ojciec przyniósł prezent dla mnie, potem dla mojego syna i miał również ulubione perfumy mamy. Usłyszał jak mój syn powiedział do konkubenta mojej matki dziadku, nigdy nie widziałam bardziej wściekłego swojego taty. Wziął mojego syna na kolana i zaczął mu mówić ci dwa panowie (na faceta matki i ojca mojego byłego) to nie są twoi dziadkowie, tylko kompletnie obcy dla Ciebie ludzie. Musiałam poprosić tatę by wyszedł. Ale niestety dzisiaj dzwonił do mojej matki i prosił, żeby do niego wróciła. Miesiąc temu w dzień przyjazdu partnera mamy, mój ojciec chodził cały dzień bez koszuli po domu (wyglądało to jednoznacznie). Dzisiaj tata prosił mnie bym namówiła matkę do powrotu.

Gość gość
chory autorze/autorko ta myśl zrodziłą ci się po M jak miłość? lecz się dopóki nie jest zbyt późno