Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekłasiostraaaa

Nieodpowiedzialna siostra!

Polecane posty

Gość Wściekłasiostraaaa

Pokłóciłam się z siostrą i aż mnie nosi. Ona jest tak nieodpowiedzialna, że szok! Ledwo zdała maturę i ona chce dziecko. Ja tłumaczyłam, mama i tato też, nawet chłopak, żeby zaczekać. Nie i koniec. Zaszła. Całą ciążę paliła fajki, bo jej lekarz pozwolił! Jak jej chłopak alko zabraniał, to piwo smakowe piła bo mniej %, i to 3 naraz! Dobrze, że chłopak mądrzejszy to jej zabierał bo on prawie nie pije. Córeczka urodziła się zdrowa, ale co jakiś czas ma zapalenie oskrzeli, ostatnio lekarz zasugerował astmę. Dzisiaj do niej przychodzę, bo mała znowu chora (ma prawie 2 lata), a ta przy niej pali! Nie ruszy tylka na balkon, nie wyjdzie do kuchni i nie zapali przy samym oknie tylko uchyli lekko okno, rozsiadzie się na kanapie i jara, a dziecko obok siedzi! I kaszle! Mówię jej, żeby nie robiła tak bo małej zaszkodzi a ta, że przesadzam bo mała przyzwyczajona! To wydarłam się, że jest nieodpowiedzialna i głupia a ta, że się czepiam i mam spadać. Zadzwoniłam do jej chłopaka, co ona wyprawia i ten do mnie, że nie daje już z nią rady, ona dziecku daje na obiad parówkę bo gotować nie lubi. Nakrzyczał na nią a to do mnie dzwoni z pretensjami, że się wtrącam. Do tej pory tego nie robiłam, ale to już przegięcie. Pochodzimy z dobrej rodziny, rodzice wykształceni, nie piją itd. skąd ona takie zachowanie wzięła? Ręce opadają, ja już nie wiem jak mam z nią rozmawiać..

Zajmij siè sobą, i odpusc, glupota twojej siostry jest porazająca. Ona liczy na to, ze wszyscy bèdą przy niej skakac, martwic siè, a i tak zrobi swoje. Daj spokój i ogranicz kontakty.