Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie męża

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest ode mnie starszy 15lat,ja mam 29 a on 44.Ostatnio zaczął bardzo dziwnie się zachowywać gdy gdzieś wychodzimy mam wyglądać bardzo sexi.Wiele razy byłam na prywatkach bez bielizny,jego ulubiony strój jaki mam na sobie nawet podczas zakupów to leginsy,bluzka z dekoltem by było widać że nie mam stanika i szpilki na gołych nogach oraz łańcuszek nad kostką lewej nogi.Podczas urlopu z jego znajomymi kilka krotnie zdjął mi stanik od bikini a podczas smarowania mnie kremem do opalania odsłaniał moje pośladki.

Gość gość
I co w tym dziwnego? Tez chce zeby Moja kobieta byla sexi

Gość gość
Lancuszek nad lewa kostka znaczy ze kogos szukasz

Gość gość
o boszszszse a lancuszek na prawa co znaczy , a na obu jednoczesnie co znaczy? moj maz ma 45 i jest jak stary flak , a seksu nie uprawialismy z rok moze wiecej wiec ciesz sie ze masz takiego meza

Gość gość
Mój też lubi się mną pochwalić wiele razy na plaży ze znajomymi zdjął mi stanik.W domu często chodzę w krótkim szlafroczku i nawet przy teściach potrafi wykorzystać chwilę gdy niosę kawę to rozwiązuje mi pasek.

Gość gość
zboczony, robi to w dziwny sposób, to w końcu są sprawy intymne, nie na pokaz, jakieś to takie sztuczne, coś mu sie z psychiką dzieje...

Mój mąż uwielbia jak elegancko wyglądam, mała czarna szpilki. Też lubi mnie dotykać a jesteśmy ponad 20 lat po ślubie mamy dorosłe dzieci. I też jest duża różnica. Ale nigdy przy znajomych, rodzinie to niedopuszczalne. Tylko jak jesteśmy sami.

Gość gość
Mój wielokrotnie namówił mnie na opalanie topless przy znajomych,a w lipcu podczas opalania na łące ze szwagierką zdjął mi majtki.W domu też często jak mamy gości jestem bez bielizny bo mówi że go to podnieca.

Gość gość
Zachowanie męża normalne dołacz do niego i bądż troche bardzie wyuzdana - może cię przyzwyczaja do seksu w trójkącie

Gość gość
Może chce sie z Tobą Słoneczko podzielić w trójkacie seksualnym.Bo to nie zależy od wielu bo mój jest dużo młodszy i tez chce sie pochwalic mną.Czesto chodze latem bez majtek w mini.A gdy się schylę to widać cipkę lecz w wiekszosci na imrezke lub na plaży itp...

Gość gość
mam podobnie wiele razy na plaży zdejmował mi stanik. Na imprezy tylko mini albo mega dekolt

Gość gość
Mój facet też mi zdejmuje stanik jak chce się że mną kochać, zdejmuje mi stringi ale zostawia szpilki

Gość gość
Takie zachowanie świadczy o pragnieniu ostrego seksu grupowego. Mój podobnie się zachowywał i domyśliłam się. Zaproponowałam trójkąt o powiedział że tego pragnął widzieć mnie z innym gdy mnie posówa.

Jestem bardzo zaskoczony pruderyjnymi rozważaniami na tematy ....czy wypada? szczególnie na plaży zdjąć staniczek,nie mówiąc już o majteczkach.Polska jest najbardziej zakłopotana takimi grzesznymi rozważaniami.A,co na to kler na spowiedziAle jest takie wytłumaczenie....Ewa i Adam ganiali na golaska---no bo nie było sklepów z oblekaniami.A,czy zdrowiej jest bez szmatek czy lepiej w barchanach?

Gość gość
Jaki masz problem ciesz się że masz takiego mama