Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rks123

Czy 21 lat to duzo jesli chodzi o rozpoczecie studiow?

Polecane posty

Witam. Tak jak w temacie. Znacie takie osoby? Czy bedzie mi pozniej trudniej o prace? Jestem po technikum i chce wyjechac z otaczajacego mnie rejonu do wiekszego miasta i ten rok zarabiac na studia. Moi rowiesnicy po liceum za rok beda juz na 3 roku i troche sie tym martwie.Pzdr

Gość gość
Już jesteś za stary dla Wesołowskiego.

Gość gość
Chłopie- ludzie na studia ida w różnym wieku większość prawda 19 latków ale masa jest starsza o 2-3 lata nie ma się co martwić - sama właśnie wznowiłam studia po przerwie bede na III sem a mam już 24l :D

Gość gość
Ja miałam 22 jak zaczynalam.Skonczylqm studia,pracuje w zawodzie.Od ukończenia studiów minęło 10lat.Powodzenia!

Gość gość
Moja siostra miała 34 jak zaczynała, skończyła, i ma się świetnie.Dasz sobie radę, nie przesadzaj. Matka mojej koleżanki zaczynała po 40 i tez skończyła, 21 to jakbyś był po liceum i po studium, czyli w sumie normalnie.

Dobra dzieki kolezanki bardzo. Teraz tylko przekonac rodzicow bo wysylaja mnie juz w tym roku ale musialbym pojsc na zaoczne a chce sie stad wyniesc i moze kiedys rozpoczac zycie w innym miescie.Pozdr