Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJETK

czy to już a może coś nie tak

Polecane posty

Gość DJETK

witam jestem aktualnie w 39 tygodniu ciąży to nie jest mój pierwszy poród ale pierwszy był wywołany dla tego nie mam doświadczenia dla tego pytam . a mianowicie 1,5 tygodnia temu na mojej bieliźnie zaczęła się pojawiać bardzo duża ilość przezroczystego bardzo gęstego i lepkiego śluzu nie zrobiło to na mnie wrażenia. ale po paru dniach się wszystko zaczęło cały czas mdłości częste wypróżnianie się nawet 4 razy dziennie nie do zniesienia bóle pleców bioder nóg i głowy. ale parę dni temu wszystko minęło poczułam się jak bym nie była w ciąży. ale przedwczoraj znów szok śluzu bądź jakiejkolwiek wydzieliny z pochwy brak sucho wróciły bóle pleców i brzucha i nóg ale są stałe trwają parę godzin potem przechodzą . znów częste wypróżnianie i bóle głowy znienacka. Nie mam pojęcia co się dzieję zaczynam się martwić czy to po prostu tak ma być przed porodem czy nie daj boże coś nie tak z dzieckiem. a może to oznaka że zaraz urodzę proszę podpowiedzcie coś

Gość gość
Też tak mam od kilku dni a jestem w 36tygodniu i mam miec cesarke. Boje sie ze zaczne rodzic przed zgloszeniem sie do szpitala... chyba tak to jest pod koniec ciazy. Jezeli pojawi sie sluz rozowawy i bedzie coraz bardziej mokro to zglos sie do szpitala :)

Gość gość
pojedź na ktg