Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dojechać do sieradza pomocy !!!

Polecane posty

Gość gość

mam taką sytuacje że musze natychmiast tam jechać z pod warszawskiego raszyna tylko mam problem bo nie wiem jak naprawde nie mam teraz głowy na patrzenie na mapy google itd gdyby ktoś wiedział i mógł mi pomóc byłabym wdzięczna tylko dla mnie liczy się czas więc musze jak najszybciej ...

Gość gość
a dokladnie chodzi mi zeby ktos wytlumaczyll droge do tego wielkiego szpitala w sieradzu

Gość gość
Od ronda na Wrocław, po prawe stronie zobaczysz.

Gość gość
Nie masz głowy na patrzenie na mapy googla a masz do pisania na kafe?

Gość brzegiemmorzaspacer
no musisz wyjechać z raszyna i kierować się na wrocław .dojeżdzasz do janek przejezdzasz kolo ikei i kierujesz się w dalszym ciągu na wrocław droga krajowa nr 8 . za ok 140 km na węźle "piotrków tryb. północ" skręcasz w prawo dojeżdzasz do ronda i skręcasz w lewo oznakowanie piotrków tryb , warszawa. jedziesz ok 3 km i na rondzie skręcasz w prawo.za ok 300m dojeżdzasz do swiateł skręcasz znów w prawo i kierujesz się na sieradz droga krajowa nr 12 . jedziesz niemal caly czas prosto jednoczesnie kierując się na sieradz droga nr 12. za ok 70 km skręcasz w prawo ,ul marcelego nenckiego i po lewej stronie masz parking szpitalny. myśle że pomogłam i życze szerokej drogi

Gość gość
dobra dzięki wielkie myśle że jakoś dam rade

Gość gość
To nie jest szpital na nenckiego. Tylko armii krajowej. Najlepiej z ronda jechać na Wrocław, miniesz 3 światła po lewej bedzie jysk a kawałek dalej po prawej bedzie szpital.