Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAlicjaLublin

On ma żonę.... :(

Polecane posty

Gość gośćAlicjaLublin

Pomóżcie mi, zakochałam się w idealnym mężczyźnie. Spotykaliśmy się, kilka razy nawet do czegoś doszło, byłam szczęśliwa, liczyłam na ślub, bo on mimo że starszy ode mnie zaklinał się, że nie ma żony (nie widziałam obrączki). Pewnego dnia zrobiłam mu niespodziankę i przyszłam do pracy, a tam na biurku zdjęcie jego, żony i dziecka w kołysce, a na palcu obrączka :( To straszne, nie chcę rozbijać rodziny, ale ja go bardzo kocham :(

Gość gość
spoko, bedzie mial druga :classic_cool:

Gość gośćAlicjaLublin
Ja mu wybaczylam, ale chciałabym żeby rzucił dla mnie rodzinę :/ A z drugiej strony :(

Gość Panienka Róża
4/10

Na nic zdadzą się wszystkie rady razem wzięte - po prostu w trybie przyspieszonym musisz się odkochać - póki jeszcze możesz. Nie jest to pierwszy i zapewne nie ostatni przypadek - oby w Twoim życiu takowe się nie powtórzyły. Podpowiem jeszcze - trzeba też uważać na panów pozostających (jak twierdzą) w separacji - tutaj argumentów na taki stan rzeczy jest znacznie więcej (a to z żoną nie jesteśmy kilka lat ale z przyczyn... nie możemy wziąć rozwodu..., itd., itp. Powodzenia życzę i nie załamuj się.

Gość gość
durna piz/da. ma rodzinę, to odwal się od nich, chcesz by zostawił małe dziecko? jesteś wredna do potęgi... a on to ścierwo takie, co będzie zdradzało do końca swojego życia, bo ma to we krwi...

Nic ci nie pomozemy, mówi siè, ze ci idealni faceci są juz zajèci...Zapisz sie na babski boks, i wirtualnie wpieprz mu z piąchy w ...worek treningowy. Na drugi raz wynajmij prywatnego detektywa, by sprawdził, co trzeba. Jest wielu gnojków na tym swiecie, to przykre.... Juz nie bèdziesz taka ufna.