Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Hej, jakie polecacie marki kosmetyków, które naprawdę działają? Nie zależy mi na chanelach, sisleyach itd. gdzie płaci się zazwyczaj za markę, ale kosmetyki które mają naprawdę bogate składy i naprawdę działają! Ostatnio czytałam o SkinCeuticals co o nich sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara31 Napisano Wrzesień 30, 2014 Hej. Używałam skinceuticals i są to świetne kosmetyki, jednak dla mnie jeszcze lepsze okazały się marki Crystal Clear Skincare i Environ. Wiele pozytywnych opinii jest też o Dermalogice, ale mnie niestety uczuliła. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Dzięki za odpowiedź. U mnie też się Dermalogica nie sprawdziła. Environ bardzo lubiłam, ale zawiera retinol, a staram się o dziecko i dlatego wolę nie stosować, bo są różne opinie. O Crystal Clear nie słyszałam. Napisz coś więcej o tej marce. Długo stosujesz? Jakiej produkcji są to kosmetyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara31 Napisano Wrzesień 30, 2014 Ja jestem bardzo zadowolona. Kosmetyki są angielskie, ale produkowane we Francji. Angielki je uwielbiają. Mieszkałam tam przez rok i miałam przyjemność chodzić do salonu Crystal Clear co też polecam jak ktoś tam przebywa. Cera mi się bardzo poprawiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 na mnie naprawdę działa zwykły krem dove albo nivea soft, raz na tydzień peeling twarzy, niczym markowym, do tego tonik garnier niebieski wspomagający likwidowanie pojedynczych pryszczy i zaskórników. na koniec płyn micelarny, też garniera, do zmywania makijażu. ale tutaj temacik chyba o promowaniu konkretnych marek, więc już uciekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Jaki masz typ skóry? Gdzie kupujesz te kosmetyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara31 Napisano Wrzesień 30, 2014 Cerę mam mieszaną i jak na trzydzieskę była w średniej kondycji, niestety kiedyś przesadzałam z opalaniem więc miałam sporo zmarszczek i przebarwień. Teraz cera się bardzo poprawiła, jest dużo jędrniejsza i zmarszczki się spłyciły. Wcześniej w Anglii kupowałam teraz w końcu są w Polse w sklepie internetowym www.muabeautystore.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Serdecznie dziękuję, jeszcze jakbyś mogła to powiedz mi, co dokładnie stosujesz z Crystal Clear? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara31 Napisano Wrzesień 30, 2014 Stosuję mleczko oczyszczające Wipe Away The Years, które po prostu kocham! Serum Anti-ageing, i na dzień Skin Brightening Complex z filtrem. Teraz się przymierzam do zakupu rollera Lift Away The Years. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 A ten sklep jest godny zaufania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Ok, w takim razie spróbuję:) Bardzo Ci dziękuję za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Przepraszam koleżankę, ale nie zauważyłam wpisu z poleceniem kremu nivea i dove. Dziękuję za wypowiedź i poradę, ale mam atopowe zapalenie skóry i typowe kosmetyki drogeryjne, które zawierają dużo chemii źle wpływają na moją skórę. Ale dziękuję i pozdrawiam. Wątek oczywiście cały czas otwarty i jak znacie jakieś warte uwagi kosmetyki to piszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2014 Na atopowe zapalenie skore bardzo dobre są kosmetyki z kwasem laktobionowym i witaminami A i C. Jest jeszcze tonik i żel micelarny. Kupuję je na www.beautypremium.pl, ale mozna tez kupic bezposrednio w sklepie internetowym producenta. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IrkażonaMirka 0 Napisano Październik 2, 2014 Ziaja z serii różanej albo ssopot spa. Ale szczerze mówięc jestem juz na takim etapie życia, że oszczędzam na zabieg. nie botox, nie kwas hialuronowy ale radiesse. ponoć najlepszy http://www.zadbajosiebie.pl/radiesse-przeciw-glebokim-zmarszczkom/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elastyna91r 0 Napisano Listopad 10, 2014 do mycia, zrobienia peelingu ziaja się dobrze u mnie sprawdza, clochee krem do nawilżania, tołpa też ma fajne kosmetyki do pielęgnacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlgaOlgaOlga Napisano Listopad 11, 2014 Polecam salon Tanrei w Warszawie na Nowogrodzkiej - jeszcze do 15 listopada pierwszy zabieg u nich minus 50 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiulekq Napisano Listopad 23, 2014 kosmetyk który działa to bee pure na zmarszczki do tego dbanie o siebie we własnym zakresie typu sport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2014 przestań spamować tym beee ghóóóóóóóóóóóównem!!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość susia w Napisano Luty 26, 2015 Bardzo dobre dla skóry są kosmetyki naturalne ja kupuje zazwyczaj w manufakturze kosmetycznej, najbardziej mi odpowiadają, nie drażnią skóry, poprzednio inne kosmetyki jakoś źle na mnie działały musiałam co jakiś czas przestać w ogóle ich używać, teraz z tymi jest lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość romcka Napisano Maj 25, 2015 Ja stosuję kremy biodermic od dłuższego czasu i widzę, że jakość skóry na twarzy znacząco się poprawiła. Kosmetyki właśnie są naturalne i niedrogie w porównaniu do przereklamowanych topowych marek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axs24 0 Napisano Maj 25, 2015 Polecam Kolagen Naturalny polskiej firmy Colway. Sama stosuję już jakiś czas i jestem zachwycona :) polecam jeszcze nową linię tej firmy (ja zamówiłam sobie krem Hydro, szampon, kolagen pure, peeling enzymatyczny ) na stronie https://kolagen-sklep.colwayinternational.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 Ja bardzo regularnie stosuję zabiegi kosmetyczne na twarz z Farmony http://farmonaprofessional.pl/procedury-zabiegowe/zabiegi-na-twarz/ Jakoś wole postawić na profesjonalne kosmetyki niż smarować się byle czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 Proszę posłuchać prezentacji wspanialych produktów firmy Colway International https://www.youtube.com/watch?v=lsQYROBXJv4 Tutaj mozna dokonać zamówienia https://marta_szewczuk.colwayinternational.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocanka_polna 0 Napisano Sierpień 19, 2015 Kiedyś używałam kremów do twarzy Vichy, ale niestety teraz mnie na nie stać, ale odkryłam naszą polską Bielendę. Ma w swojej ofercie kremy z serii professional oraz drogeryjne. Ostatnio moim ulubionym jest kremowy eliksir do twarzy argan makadamia i marula z serii korygującej dla cery mieszanej. Można go używać na dzień i na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2015 Body shop ma fajną linie z witaminą E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 A pielęgnujecie skórę od środka za pomocą suplementów np. z kolagenem i kwasem hialuronowym? Dużo czytałam na ten temat i okazuje się być to trafnym rozwiązaniem, co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Celia za 5 zł Napisano Wrzesień 15, 2015 Mi pomógł tłusty krem na noc z koenzymem Q10 z Celii za jakieś 5 zł, każda go kiedyś pewnie widziała http://www.celia.pl/pl/product/559/krem-na-noc-regenerujacy-50/ Wyrównał mi się koloryt, pospłycały zmarszczki ale tylko te wokół oczu i ust. Na czoło nie zadziałał ale tu jako tako radę dają masaże :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WNatalia32 Napisano Maj 20, 2016 Cześć! Nie widziałam żeby ktoś wcześniej pisał o kosmetykach Ajurweda, moje koleżanki z pracy poleciły mi ten sklep i na początku średnio przekonana zamówiłam tylko maseczkę ;) Ale muszę przyznać, że faktycznie skóra jest jakby bardziej odżywiona. Zobaczcie sami http://sklep.ayurveda-polska.com/product-category/pielegnacja-twarzy/, ale nie oceniajcie książki po wyglądzie - to często myli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabrina21 Napisano Maj 20, 2016 Dla mnie najlepszym okazał się podkład z vichy Dermablend korekta 3d który ukrywa moje pryszcze i blizny po nich. Pierwszy raz nie musze używać korektora , podkład załatwia wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raisaa Napisano Maj 24, 2016 U mnie w aptece farmaceutka polecał mi go, ale się wahałam bo cena odstraszała, ale jak czytam opinie to kupie go sobie na pewno!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach