Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teksty ex

Polecane posty

Gość gość

1. Planowanie ciąży - zrobiłam badania na różyczkę, hiv, toxoplasmozę - to co polecił mi zrobić ginekolog, gdy powiedziałam o tym ex zapytał ironicznie, dlaczego jeszcze na dżumę badań nie zrobiłaś? - nawet nie pytał jak wyszły te badania i ile kosztowały. Potem kilka razy wracał do tego np. miał iść zrobić badania krwi i mówił, że jeszcze zrobi sobie badanie na dżumę (przytyk do mnie) 2. Moje zmartwienie na temat mojego wysokiego cholesterolu pomimo kilkuletniego regularnego sportu i diety skwitował: cholesterol to sztuczny problem 3. Jego samotny wyjazd na weekend przez bez odzywania się do mnie może poza 1 smsem i bez pytania czy ja akceptuję jego samotny(???) wyjazd na weekend - po powrocie: powinnaś się cieszyć, że miło spędziłem czas 4. Wycieczka rowerowa (rowery wypożyczone): mój rower się psuje, on nic, po jakimś czasie pytam czy odstąpiłby mi swój rower, odpowiedź: nie, powrót do domu: on jedzie, ja jadę i prowadzę mój zepsuty rower 5. Moja trzecia miła propozycja zakupu kawy dla nas (chciałam postawić, on odmawiał) w miejscu publicznym on prawie krzykiem huknął na mnie: nie!(przy ludziach) 6. W pewnej sprawie nacisk jego i jego matki na mnie, on staną po stronie matki i wysyłał natarczywe smsy do mnie do pracy bo jego matka coś tam chciała na mnie wymóc i wiele wiele innych Uffff musiałam się wyżalić, jaki to był doooooopek nie mogę w to uwierzyć dlaczego ja z nim byłam i planowałam przyszłość???????

Gość gość
Byłaś z nim, bo jesteś niezbyt mądra niestety. Wczoraj czytałam Twój wątek o tym, jak wyjechał na 3 dni bez Ciebie. To co odpisał wyraźnie oznaczało, że ma Cię gdzieś, a Ty dalej się martwiłaś tylko jego samotnym wyjazdem i jakimś bzdetnym ciastem. Ja sama jestem kobietą, też nienajlepiej trafiam, ale ja głupia nie jestem i się szanuję. Wystarczy mi jeden objaw braku szacunku i więcej mnie taki już nie widzi. Poza tym denerwujesz się, że jego matka chciała coś na Tobie wymóc, a sama chciałaś na nim wymóc postawienie kawy, nie rozumiejąc słowa "nie" - każdy by na Ciebie wtedy wrzasnął, bo ileż można mówić "nie"? A jeśli już robisz badania, to z opisu objawu widać, że jesteś chora - powinnaś leczyć infekcję grzybiczą, to typowy jej objaw.

Gość gość
Wątek z wczoraj to nie mój, ja już z tym typem od ponad roku nie jestem :). O co chodzi z infekcją grzybiczą? Czy to powoduje wysoki cholesterol? Co do krzyczenia to nie zgadzam się, facet ani kobieta nie mają prawa na siebie huknąć nigdy, tym bardziej przy ludziach, to całkowity brak szacunku. Nie jestem a raczej nie byłam mądra i nie mogę w to uwierzyć jak bardzo.

Gość gość
Czyli nadal nie rozumiesz. Nie uważam, że dobrze na kogoś krzyczeć, tym bardziej publicznie. Ale jeśli ktoś Ci wyraźnie mówi nie, Ty dalej swoje, on nie, ty znowu itd., to każdemu nerwy puszczą. Bo stajesz się namolna, a tego nikt nie wytrzyma i w końcu wybuchnie. To Ty masz pewną cechę, z którą nikt nie wytrzyma, nawet jeśli będzie połowę lepszy od Twojego eksa. A wysoki cholesterol jest bardzo wyraźną oznaką infekcji grzybiczej, a ona jest groźna nie tylko dla Ciebie, ale i dla przyszłego dziecka, bo przecież o nim tutaj piszesz.