Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż przestał o siebie dbać. Jesteśmy 3 lata po ślubie. Co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedys był szczuply, wszedzie jezdzil rowerem, do sklepu, do pracy, ze mną na wycieczki, mial ''manie'' na punkcie zdrowego zywienia, tzn nie byl jakims czubkiem, ktory zywi sie trawą i kiełkami , ale dzieki niemu zaczelam czytac etykiety i sklady wszystkiego co jem. Teraz zrobil mu sie brzuch, wszedzie jezdzi samochodem, caly dzien na d**e przed komputerem :O Moja waga sie nie zmienila gdyby ktos pytal, wygladm jak dawniej

Gość gość
Powiedzieć mu. Ja się nie cackałam, obrazi się to się obrazi. Oczywiście kulturalnie, bez żadnych wyzwisk. Kiedy ja przytyłam, to sama przyznałam to i wzięłam się za siebie, mąż jak mi czasem żartobliwie pomacał "oponkę" mówiąc, że "grubcia się zrobiłam", to się nie obrażałam tylko śmiałam się i mówiłam, że wiem i że powoli wracam do swojej dawnej wagi. To normalne, że waga nam się waha, sztuką jest reagować gdy przestajemy nad nią panować

To mu to zakomunikuj. Zaproponuj zdrowe odżywianie z mniejszą zawartością tłuszczy, węglowodanów i cukrów. W weekend zaproponuj wyjscie na rower lub basen.

Gość gość
lenistwo i tyle, złowił żonke to po co sie starac? skoro kiedys mowisz ze byl aktywny