Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego menele mają takie twarde życie i wszystko przetrwają?

Polecane posty

Gość gość

Odkąd byłem dzieckiem widzę tych samych meneli w okolicy, a to juz 20 lat...Chleją, nie pracują, codziennie pijani, a i tak żyją i mają się świetnie. Jak to się dzieje?

Gość gość
Wiesz, że też mnie to nieraz zastanawiało? Żeby żyć długo, mądre głowy zalecają szereg przykazań z gatunku, jak dbać o zdrowie. A menele robią wszystko dokładnie na odwrót i żyją długie lata (ja również meneli z okolicy kojarzę jako stały element "krajobrazu"). O co chodzi?!

Gość gość
Dobre pytanie. Moj szwagier - alkoholik- kiedys tak sie nachlal, ze w drodze do domu zdjal buty i poszedl spac na dworzu w sniegu przy -12 stopniach. Nie wiem jak dlugo lezal w tym sniegu ale ktos go przywiozl do domu i on byl caly mokry i nic mu nie bylo. Katar goraczka NIC!

Gość gość
A na dodatek w tym kraju człowiek przeżywa wielki stres, żeby wiązać koniec z końcem, zapieprza w pracy, a oni całe życie nic nie robią i jakoś żyją, a do tego mają na chlanie.

Gość myszko_Ty_moja
i mieszkają w kanałach , już w kanałach jest ciepło , a rano znowu na dworzec kolejowy i grzebanie w śmietnikach

Gość gość
jednak nie wszyscy, dużo meneli zamarza zimą bo nachlają się i nie czują zimna, umierają też na marskość wątroby, mają padaczkę alkoholową itp.

Gość kocham justyne
Moj tesc tesc to pijak. Mam takze dwoch szwagrow alkoholikow. Jeden z nich nie ma ubezpieczenia zdrowotnego od jakis piecu lat. I Co? W tym czasie nie byl chory ani razu. Z reszta cala trojka nie ma problemow zdrowotnych.

Gość gość
bo pracują tylko idioci i frajerzy.

Gość gość
a w życiu chodzi o to co robić by nic nie robic i miec pieniądze.. A nie o to by robic jak głupi koń .. Moi znajomi maja 3 mieszkania , wynajmują je i nic nie robią, nie pracują .. Zyją z wynajmowania mieszkań ..