Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Flirt przez fb

Polecane posty

Gość gość

Pewnie tematów podobnych było dość sporo . Lecz wolałam zapytać zawsze to lepiej jak człowiek pozna inną opinie . Od jakiegoś czasu mieszkam z swoim chłopakiem . Myślałam że nie mogę nic mu zarzucić . Do czasu a może przesadzam ? Przecież jesteśmy razem , mieszkamy , ja dość długo w jego mieście szukam pracy z dość marnym skutkiem . Przez co jestem w pewnym stopniu zalezna od niego finansowo . I to często wprawia mnie w marny nastrój bo tak nie lubię być zależną mimo że go kocham . Wracając do sedna ostatnio rano jak wyszedł do pracy nie wylogował się z fb , coś mnie podkusiło i zajrzałam wiem nie powinnam . I pisał z jakąś dobrą koleżanką co u niej słychać . Myszko , czy się steskniła za nim jak bardzo i takie .. Czy mogę to traktować jako niewiny flirt ? Jego podejście do mnie się nie zmieniło . Dalej się stara potrafi zaskoczyć ... Mam mętlik w głowie tym bardziej. Jak leżąc wieczorem po kąpieli . Zawsze siedzi z telefonem w wannie bo gra , bo coś . To akurat norma tak też robił z anim zamieszkaliśmy razem , przez to utopił jeden telefon .. Zaczęłam do niego żartować w wygłupach czy skończył romansować , on że nie romansuje . Uśmiechnęłam się że co można robić w wannie tyle z telefonem . I tak cała rozmowa przeszła w żart na koniec zażartowałam że romansuje z wszystkimi koleżankami tylko ze mną na żywo . A kiedy kolejnego dnia si e nie wylogował . Owa rozmowa z koleżanką zniknęła ? Ma coś do ukrycia ? Kapnął się że widziałam ? To po co by wtedy usuwał Wiem nie powinnam tego czytać lecz męczy mnie to strasznie ...

Gość gość
Moim zdaniem - ta rozmowa jeszcze o niczym nie swiadczy - moze sie kapnal ze go szpiegujesz - zrobilas glupote przyznajac sie do szpiegowania. jesli Cie zdradza teraz to juz tego nie wykryjesz A czemu piszesz ze jestes zalezna finansowo? Boisz sie go rzucic bo nie bedziesz miala kasy?