Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmeliaLew

Jeśli kawa to?

Polecane posty

Gość AmeliaLew

No własnie? To jaka? Sypana, rozpuszczalna, w saszetkach? Sama piję najchętniej z ekspresu, ale niestety jeszcze nie dorobiłam się swojego, więc stawiam na rozpuszczalną z dobrze spieniony mlekiem i cukrem. :)

Gość filipoz
Rozpuszczalna z mlekiem! trzy razy dziennie :)

Gość gość
Rozpuszczalna po sypanej mam problemy żołądkowe. Po Rozpuszczalna też mnie laksa bierze, ale juz jest lepiej jak po sypanej

Gość jovita5
Na szczęście mam ekspres. Nie wyobrażam już sobie zaczynać dzień bez małej czarnej z ekspresu :)

Gość gość
A mi obojętne czy sypana, czy rozpuszczalna. Byle bez cukru. Najlepiej z niewielką ilością śmietanki lub mleka. A najlepiej śmietantki w proszku.

Gość gość
A mi wszystko jedno czy sypana, czy rozpuszczalna. Byle bez cukru. Najlepiej z niewielką ilością śmietanki lub mleka. Najchętniej śmietanki w proszku.

Gość gość
śmietanka w proszku? toż to sama chemia...mi smakuje ta żólta z Biedronki nie jest kwaśna jak tchibo...

Gość raita
Pół na pół z mlekiem. Ciągle ze mnie żartują, że to bardziej napój kawowy :P

Gość lilkaa90
O właśnie! Smakowe kawy! <3 Widzę, że cafe rene ma ich trochę. Do tego jeszcze jakiś syrop i już w ogóle jest cudownie :D

Gość HelaWuuu
Irisch cream uwielbiam. Faktycznie jak się wzmocni syropem, to jest jeszcze lepsza. W ogóle widzę dużo nowych produktów na www.caferene.pl :)

Gość gość
tylko sypana, czarna.. bez cukru :D

Gość gość
Tak, wiem, że śmietanka w proszku to chemia. Dlatego na codzień nie używam. Ale tak od czasu do czasu jednak tak, bo-cóż po prostu ją lubię. I kawa nie stygnie od niej. Jak byłam dzieckiem, to w ogóle miałam takie fazy, że mogłam jeść tą śmietankę na sucho samą albo z kakao i odrobiną cukru. Wiadomo, rzadko mi mama na takie coś pozwalała. Zresztą sama rzadko miałam ochotę, ale miałam tzw. fazy na taki deser:)

Gość gość
Lubię też cappucino. I kawy czekoladowe lub z czekoladą.

Gość gość
Najlepiej ziarnista z ekspresu, żadna inna nie ma takiego aromatu. Ja ze swojego saeco potrafię pić 3-4 dziennie, najlepiej jeszcze taką ze spienionym mlekiem, nie ma nic lepszego na rozbudzenie ;)

Gość klara00
Oj tak, zdecydowanie lubię kawy od www.caferene.pl :D Teraz testuję nowe smaki i jestem zachwycona ;)

Gość gość
smakosze pija zmielona przed parzeniem w tedy uwalnia się aromat kawy i rozchodzi cie po całym pomieszczeniu jak kiedyś w reklamie

Gość gość
Rozpuszczalna z mlekiem i advocatem :)