Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robic, taki wstyd

Polecane posty

Gość gość

Paskudna sytuacja. Pracuje w salonie jubilerskim. Przyszla klientka i wybierala bizuterie. Mnie cos nagle zakrecilo w nosie i nim zdazylam cokolwiek zrobic, kichnelam na nia gestym, zielonym glutem :-o.przeprosilam, Ona nic nie powiedziala. Wyszla. Teraz sie boje o swoja prace, mam nadzieje ze kamera nie zarejestrowala tej sytuacji ale co jak to widac i gdy szef ja przejrzy i zobaczy jak moj smark leci na klientke. Jestem skonczona?

Gość gość
Prosze, niech mi ktos doradzi. Co mam zrobic?

Gość gość
Jesli na powaznie piszesz to wspolczuje. Jesli Twoj szef obejrzy cale nagranie bo ma to w zwyczaju a mysle ze tylko urywki bo by mu zycia nie starczylo to grzecznie odp ze zakrecilo Ci sie w nosie i kichnelas. To jest odruch bezwarunkowy. Poinformuj ze przeprosilas klientke i tyle. Nie rob z siebie ofiary. Badz opanowana i pewna siebie. Kiedys przeczytalam ze chlopak sie zesral w autobusie, to dopiero wstyd

Gość gość
nie mogłaś paszczy zakryć albo sie odwrócić podstawowych zasad kultury i higieny nie znasz kichać a kogos

Gość gość
oczywiscie ze znam i zazwyczaj tak robie, ale to bylo tak nagle ze nim cokolwiek zrobilam, juz bylo po wszystkim

wyjatkowo WULGARNE provo - moglas wymyslec ze pierdnelas- no chcialas puscic cichaczka poprostu a tu nagle zadudnilo jak z traby - a ten smrod ! przynajmniej by brzmialo realistycznie - idiotko ...

Gość gość
Dobre prowo 9/10 :D

Gość gość
Pierdy- cichacze tez miewam, ale kamera ich przeciez nie rejestruje.