Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajka1

Co po stosunku gdy staramy się o dziecko?

Polecane posty

Gość starajka1

Hej, podczytuje forum od dłuższego czasu, ponieważ podjęliśmy z Mężem decyzję o małym bobasku. Mam 27 lat i to będzie nasze pierwsze dziecko i jesteśmy w pierwszym cyklu starań. Otóż zastanawiam się jak to jest u Starających po seksie. Ja zazwyczaj "po" korzystalam z prysznica, aby co nieco nie wylecialo ze mnie . A moze teraz warto tego nie robic i zatrzymac w sobie cale te dobroci:-)?

Gość gość
wszystko robiłam jak zawsze -szłam się podmyć i tyle. Moim zdaniem o ile nie robisz sobie irygacji pochwy to możesz się myć normalnie.

Gość gość
Całe te dobroni, kur/wa jakim jezykiem ty przemawiasz.Świat schodzi na psy, już nawet jak się robi dziecko trzeba tłumaczyć na kafe, o motyla noga ,na rany komara.

Gość gość
nóżki na ścianę!

Gość gość
Mi ginekolog mówił że mam się od razu nie isc myć :D ale język masz z******ty

Gość starajka1
Widzę że dla co niektórych trzeba ściśle przestrzegać interpunkcji bo sami nie domysla się ze to w cudzyslowiu mialo być. ... Ech;-)

Gość gość
Przede wszystkim stosunek musi być genitalny a nie ana/lny. Poleż sobie na plecach z nogami górze.

Gość gość
no ej, ładny ma język! wolę milion razy bardziej takie wypowiedzi, niż bluzgi, które na kafe padają nonstop. autorko, 10 minut z nózkami na ścianie zanim wskoczysz pod prysznic może nie zagwarantuje powodzenia, ale na pewno nie zaszkodzi :)

Gość gość
Ja zażartowałam że teraz by uczcić ten moment musimy iść zjeść dobrą kolację i napić się wina..co też uczyniliśmy - wybębniliśmy z 2 dzbanki wina (ja ciągle mówiąc że to ostatni raz bo potem koniec) i najedliśmy się pyszności.... okazało się że słusznie bo ten raz był szczęśliwy :D

Gość gość
kolejna staraczka:/ cholera, jakim cudem ludzkosc nie wyginela w czasach przed internetem? opowiem ci jezykiem typowej kafestaraczki, zeby dotarlo: jesli starasz sie o bobaska to po serduszkowaniu z tezecikiem (nie codziennie, zeby zolnierzyki nie byly za slabe) robisz swieczuszke. Przed przytulankiem sprawdz kiedy masz owulke, a dwa dni po przytulanku juz mozesz doszukiwac sie u siebie typowych objawow ciazy, takich jak nagle swedzenie lewego kolana czy chec zjedzenia tabliczki czekolady.

Gość gość
Co po stosunku????? Nie wiem, dajcie sobie buziaka, zapalcie sobie... o matko... nawet jak masz w ciążę zajść to fajka 5 minut po ci nie zaszkodzi. A potem jakąś książkę poczytaj, idźcie razem do teatru albo kina. Rozwijajcie się bo społeczeństwo nam głupieje. Niektórzy np. nie mają pomysłów co zrobić po stosunku seksualnym.

Gość gość
Oj glupieje... szczególnie jak nie potrafi ze zrozumieniem czytać. A moze to dym papierosowy 5 minut po...

Gość __Kreska__
Zawsze można też zadzwonić zaraz zapisać dziecko do żłobka, przedszkola i prywatnej podstawówki ... ;) Naprawdę, skąd ludzie biorą pomysły na te tematy :D