Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy fanów DINOZAURÓW

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mamy młodych archeologów! Mój syn ma 7 lat i uwielbia wszystko co związane z dinozaurami. Nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolona, tego typu 'idole' są zdecydowanie lepsi niż bohaterowie kreskówek. Wiosną chciałabym zrobić Kubusiowi urodziny w Dino-stylu, macie jakieś pomysły? Wasze dzieci mają podobne zainteresowania?

Gość AniaN85
Dzieci teraz mają psika na punkcie dinozaurów, tylko trzeba pamiętać żeby to zainteresowanie dobrze wykorzystać! Jak to mówią uczyć zabawą! Do wiosny jeszcze jest trochę czasu, chcesz zorganizować coś w domu? Moja koleżanka organizowała córeczce impreze w stylu księżniczek disneya, wszystkie dziewczynki się za jakąś przebrały, pomysł super :)

Moja siostra też robiła przebieraną imprezę w stylu księżniczek disneya, dla dziewczynek to się zawsze sprawdza, oczywiście w przypadku chłopca odpada ;p Dinozaury teraz są na topie, przez całe lato widziałam plakaty z otwarciem jakiegoś parku dinozaurów pod Opolem, czy tam jakiegoś obiektu, już nie pamiętam, ale to było głośne wydarzenie. Gość poszperaj w sieci, może tam robią jakieś imprezy dla dzieci :)

Gość gość
JuraPark w Krasiejowie! Oni tam otwierali taki multimedialny obiekt, ewolucja człowieka itd.

Gość gość
Byliśmy w JuraParku, kapitalne miejsce. Jakoś nie wpadłam na to, aby zorganizować tam urodziny, a wiosną jest tam po prostu cudownie! Na ich stronie jest napisane, że zajmują się takimi rzeczami, zatem będę musiała zadzwonić i popytać co i jak :)

Gość AniaN85
Wiosną to już jest otwarta jurajska plaża :) Polecam :))

Gość gość
mam do sprzedania 2 bilety do zatorlandu wazne do 12 pazdziernika jeden bilet w cenie 44,9zł w tym mieszcza sie seans w kinie 5D, atrakcje lunaparku, napoj 0,5l, popcorn. Cena za dwa bilety 55zł tylko ja ich nie wykorzystam a szkoda zeby przepadly

Gość gość
ja byłam z moimi maluchami w Parku Dinozaurów, może taka wycieczka by przypadła twojemu synkowi do gustu? Zobacz sobie to tutaj - www.park-dinozaurow.pl mają sporo atrakcji dla dzieci, muzeum prehistorii i wiele fajnych rzeczy, moje były zachwycone.

Gość gość
a to nie, my pisaliśmy o innym parku ten z Krasiejowa ma taki adres internetowy: http://www.juraparkkrasiejow.pl/ Ten co wklejałaś wygląda słabiej, no ale w Krasiejowie robią urodzinowe imprezy dla dzieci, więc tak jak spisałam sprawię mu taki prezent, raz w roku dziecku się należy hehe :)

Gość alicjawroclaw74
Hej, dzwoniłaś już tam w sprawie urodzin dla dzieci? Jak tak to podziel się proszę jakimiś informacjami. Również byłabym skłonna zorganizować tam kinder party.

Gość gość
Ja jeszcze nie kontaktowałam się z JuraParkie, ale na stronie jest napisane, że organizują takie imprezy, więc myślę że może się udać :)

Gość gość
jakby ktoś dzwonił to liczę na relację z rozmowy. Ja chciałabym zorganizować tam urodziny dla dzieciaków dopiero w przyszłym roku, mam jeszcze troszkę czasu, ale wiadomo takie rzeczy organizuje się zawsze wcześniej.

o, właśnie ten jurapark miałam na myśli :) No to skoro organizują tam urodziny to myślę, że dzieciaki byłyby wniebowzięte :) Teraz tyle jest tych możliwości, widzę że już nikt nie organizuje urodzin na podwórku z zabawami w chowanego.

Gość gość
na podwórku też jest fajnie, ale dzieci mają je na co dzień :) Teraz do wszystkiego jest większy dostęp, ceny są niższe więc rodzice mogą sobie chociaż raz w roku pozwolić na małe "szaleństwo" :)

Popieram, urodzinki są raz w roku, zresztą dzieciaki tak szybko rosną :( Jeżeli mamy możliwości fajnie fundować im wspomnienia, których przecież nikt nie zabierze.

Gość Inga19991
Ja pamiętam moje urodziny, co roku to samo - ciotki, wujkowie, starsze kuzynostwo... Nudy, nudy i jeszcze raz nudy ;( Jak doczekam się swojego dziecka to też będę mu organizować fajne urodzinki poza domem. Dziewczyny warto, potem chociaż dzieciaki mają co wspominać.

Gość gość
Były inne czasy, co nie oznacza, że gorsze. Ja swoje dzieciństwo wspominam świetnie. Tak to już jest, że razem ze światem, rozwijamy się i my. Ja szykuję małemu urodziny w dino stylu! Dzięki za wszystkie podpowiedzi, dużo mi pomogliście :)

Gość gość
Ja pamiętam, że kiedyś na topie było organizowanie urodzin np. w mcdonaldzie, teraz właśnie zabiera się dzieci do jakiś parków i tam szaleją przez cały dzień, co pokolenie, to inne upodobania :)

Gość gośćGoska19985
Ja miałam chyba 10te urodziny na basenie :) Rodzice wtedy się zgadali z innymi rodzicami i od rana do wieczora mogliśmy szaleć, super to wspominam. W związku z tym, rowniez polecam organizowanie dzieciakom takich atrakcji, to są niezapomniane wspomnienia ;)