Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pogadajmy o tatuażach

Polecane posty

Gość gość
Ktos kto nie lubi tatuazy nie powinien wcale wcinac sie w dyskusje .Tatuaz to antyczna sztuka zdobienia ciala.Tatuaz moze naprawde byc przepiekny!Oczywiscie nie mowimy o tych robionych w wiezieniu dziarganych igla!Ja mam 3 tatuaze ,z tego jeden nacale plecy ,jest boski,przepiekny to raczej obraz ,dzielo sztuki!Jak jestem na plazy to nie ma faceta zeby sie za mna nie obejzal z podziwem x patrzą na dziwadło

Gość gość
To co wypisujesz swiadczy o tobie ze nie jestes powazny .Lepiej nie wypowiadaj sie na tematy nie majac zielonego pojecia o czym mowisz -wtedy moze ktos uzna ze jestes powazny!

Gość gość
naprawde byc przepiekny!Oczywiscie nie mowimy o tych robionych w wiezieniu dziarganych igla!Ja mam 3 tatuaze ,z tego jeden nacale plecy ,jest boski,przepiekny to raczej obraz ,dzielo sztuki!Jak jestem na plazy to nie ma faceta zeby sie za mna nie obejzal z podziwem x patrzą na dziwadło mi fascynacjia nad tatuażmi czy kolczykami przeszła wraz z wiekiem nastoletnim jestem nie poważna bo mówie że mi sie to nie podoba? a pewnie poważna byłabym gdym sie podnieciła nad tatuażami? :D dobre

Gość gośćula
ja nie mam żadnych tatuazy , jakoś nie potrafię się przekonać ,natomiast sa tatuaze od których nie potrafię oderwać wzroku , u kobiet podoba mi się tatuaz na kości ogonowej , ramieniu i kostce ,u faceta na plecach i na ramieniu ( o ile to nie watłe ramie hihi) Czasem niezłe tatu mają goście na łydkach. Ja gdybym miała radzić tatu to tego typu ,są mega oryginalne i sexi ,a nie jakieś delfinki koło pępką czy kwiatuszki na ramieniu. http://vallejo.ural.net/ - wystarczy wybrac rocznik i jest pełen pokaz , to co prawda rysunki fantasy ,ale na wzór tatuażu idealne

Gość gość
W takim razie rozwin temat na temat starych dewotek ,zdziwaczalych starych panien itp.i nie molestuj ludzi swoimi dennymi uwagami babciu.

Gość gość
dla mnie ludzie którzy mają tatuaże nie są dojrzali i nie mają poukładane poważnie w głowie

Gość gość
Proponuje w takim razie jakis dobry dom starcow,znajdziesz tam napewno powazne towarzystwo odpowiednie dla Ciebie

Gość gość
mam odpowiednie towarzystwo bez tatuaży i patologii są dorośli, wykształceni i nie mieszkają w domach starców bo są młodzi

Gość gość
Hehehehehe ale ubaw w takim powaznym towarzystwie ponuraczkow.Jezeli dobierasz sobie znajomycz po wzgledem czy maja tatuaz ,pirscing lub jak sie ubieraja to jest mi Ciebie naprawde bardzo szkoda .Czlowiek tak ograniczony wyobrazni,nietolerancyjny i zacofany jest po prostu godny pozalowania!

Gość gość
jakoś dziwnym trafem wszyscy których znałam i mieli tatuaże byli alkoholikami lub zle sie prowadzili, więc tak wybieram sobie towarzystwo po tatuażach i ich omijam

Gość gośćula
niezła stygmatyzacja ,ja mam znajomą , jest niemal cała wytatuowana ,oprócz twarzy i przedramion ,jest wspaniałą matką ,żoną i świetnym pracownikiem -pracuje jako spec ds wizerunku I właśnie ma na plecach jeden z tatuaży z podanego wcześniej linku

Gość gość
Uwazam ze to jest bardzo prywatna i osobista sprawa jak ktos zdobi swoje cialo!Tak samo jakbysmy potepiali kobiete malujaca sie lub chodzaca do fryzjera lub noszaca mini spodnice!Mamy XXI wiek ale sa ludzie co pozostali bardzo w tyle ze swoimi pogladami!

Gość gość
Zna moze ktos jakies ciekawe sita na fajne tatuaze'

Gość gość
Mysle, ze ta kobieta jest jakos dziwnie uprzedzona. Albo znala jedna wytatuowana osobe pijaca nalogowo i generizuje albo ma bardzo szemrane towarzystwo. Jakims dziwnym trafem ja znalam moze dwoch alkoholikow w swoim zyciu, a ona raptem cala grupe wytatuowanych? I NIEpowazna to jedno slowo....

Gość gość
Mysle, ze ta kobieta jest jakos dziwnie uprzedzona. Albo znala jedna wytatuowana osobe pijaca nalogowo i generizuje albo ma bardzo szemrane towarzystwo. Jakims dziwnym trafem ja znalam moze dwoch alkoholikow w swoim zyciu, a ona raptem cala grupe wytatuowanych? I NIEpowazna to jedno slowo....

Gość gość
Tatuaże mają osoby z chorą psychiką .Laska która pisała ze ma to świństwo na plecach i z podziwem patrzą na nią na plaży świadczy o tym .Patrzą na nią z ciekawością i zdumieniem .Jak na babę z wasami .Dziwadlo i tyle .

Gość gość
Zastanawiajace jest, ze tak szybko dopisujesz komus ciezka chorobe psychiczna. Mnie tez ludzie zaczepiali o tatuaze, komplementowali, nawet chcieli dotknac. Niektorym to sie podoba

Gość gość
Dziwaki są na świecie

Gość gość
Owszem, nigdy nie zrozumiem ludzi wyzywajacych i obrazajacych tych ktorzy maja inny gust. Takie osoby musza miec jakis problem...

Gość gość
Owszem nigdy nie zrozumiem ludzi bez gustu którzy robią sobie tuszem na ciele głupie rysunki.W dodatku na całe życie.

Gość gość
Nie musisz, ale twoje chamstwo swiadczy tylko o tobie. Niewychowane dziewuszysko :)

Gość gość
Ale z dobrym gustem . :-)

Gość gość
Twoim zdaniem, gust nigdy nie jest dobry ani zly, odnosi sie tylko do prywatnych upodoban. Klasy tez nie masz wiec nie ma sie czym chwalic.

Gość gość
Klasę mam .Nie mam glupich rysunkow na skórze :-) :-) :-)

Gość gość
Nie, nie masz. Do tego potrzebna jest kultura, a tej u ciebie nie ma.

Gość gość
ja niewiem gdzie mam sobie zrobic chce zrobic 2 tatuaze ale niewiem gdzie mam dylemat:( na lopatce ladnie wyglada ???:)

Gość gość
Zalezy co chcesz na tej lopatce :)

Gość gość
no wlasnie jestem nie zdecydowana :P tyle mi sie podoba ale niewiem co wybrac i zeby zas pozniej nie zalowac wyboru ;P

Gość gość
Może na czole ?

Gość gość
Ja robie zawsze tak, ze jak wybiore miejsce to do niego dobieram wzor z listy tych ktore bym chciala i czekam minimum 3 miesiace