Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PORTALE , PORTALE... RANDKOWE...

Polecane posty

Gość gość

CO O NICH SĄDZICIE? ja uważam, że ludzie rejestrujacy się tam są po prostu zdesperowani i nie wierzę , jak mówią w tych reklamach sympatii , czy czegoś takiego, że pani adwokat szuka faceta na czymś takim i znajduje na dodatek inteligentnego, wykształconego, przystojnego, który również nie miał szcześcia w miłości :D:D

Gość anielaZ
A czemu tak uważasz? Czemu sądzisz, że na takich portalach są jedynie zdeseprowani ludzi? A nie zastanowiłeś/aś się, że niektórzy ludzie po prostu nie mają czasu ani możliwości poznawania nowych osób w naturalny sposób? Dla takich osób internet, taki portale są bardzo dobrą opcją. Sama mam konto na mydwoje, szukam tam mężczyzny, z którym mogłabym stworzyć poważny związek. I uważam, że jest to bardzo dobra opcja. W realu mam niewielkie możliwości poznawania nowych osób, w pracy same kobiety, mam mało czasu wolnego, dlatego z chęcią korzystam z portalu, zwłaszcza, że mogę korzystać z niego także przez telefon, wykorzystując wersję mobilną. A do tego portal daje mi wiele pomocy, proponuje mi osoby, które są do mnie najbardziej dopasowane, oceniają to na podstawie testu, który wypełnia się przy rejestracji. Do tego w jednym miejscu mam mnóstwo osób, które szukają tego co ja, w realu nie mam takich możliwości. I biorąc pod uwagę te atuty, uważam, że takie portal mogą być bardzo pomocne. I zdecydowanie nie są tylko dla osób zdesperowanych.