Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazzkrainylodu

Gdy żona ciągle odmawia seksu ...

Polecane posty

Gość mazzkrainylodu
Może to faktycznie tabletki są powodem braku ochoty ... Żona zmieniała tabletki przed wakacjami ... Może i nie jestem jakiś super maczo , ale bez przesady , żona jest typem osoby spokojnej cichej itd...

Gość gość
Zrób żonie masaż potem powiedz jak bardzo ja kochasz a potem jest Twoja gwarantuje :)

Gość gość
Przyczyn może być wiele .Ja na przykład kocham się z mężem raz na tydzień ,chociaż on chciałby codziennie .Wiecie dlaczego, bo gdy jest codziennie to jest tak sobie ,a gdy go potrzymam ten tydzień to jest tak mega napalony że aż iskry lecą całą noc , a ja właśnie tak na ostro lubię . I co ja na to poradzę że własnie tak lubię .Raz a porządnie niż codziennie bez większych emocji .

Gość gość
Przyczyn może być wiele .Ja na przykład kocham się z mężem raz na tydzień ,chociaż on chciałby codziennie .Wiecie dlaczego, bo gdy jest codziennie to jest tak sobie ,a gdy go potrzymam ten tydzień to jest tak mega napalony że aż iskry lecą całą noc , a ja właśnie tak na ostro lubię . I co ja na to poradzę że własnie tak lubię .Raz a porządnie niż codziennie bez większych emocji .

Gość gość
Autorze został kompa i marsz do żonki :P

Gość gość
Mam pytanie mezu z krainy lodu. Jestes dla zony pociagajacy? Babka nie ma checi spac z facetem z nadwaga, w przepoconej koszulce, z brudnym ptakiem. Jestes dobry w lozku? Zona jest podniecona? Ma orgazm? Czy zona nie jest przemeczona praca albo nie bierze tabletek antykoncepcyjnych obnizajaych libido?