Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieć już wnuki.

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma młodą żonę. Pobrali się dwa lata temu. Syn ma 29 lat, a ona 20. Początkowo nie byłam za tym ślubem, nie był to ślub z powodu wpadki.. Ale właśnie ja bym już chciała mieć wnuki ale coś się nie zapowiada.. Nawet watpię, że oni to robią. Co mam zrobić?

Gość gość
masz pewnie ze 45 lat i już wnuki????? masakra jakaś. To tak za max 15 lat szykuj się do grobu. w tym wieku to sobie jeszcze możesz własne dziecko zmajstrować jak tak potrzebujesz

Gość gość
czekac cierpliwie

Gość gość
Ala ja bym już teraz bardzo chciała mieć wnuczątko. Mam 48 lat.. Chciałabym żeby przydarzyła im się wpadka.

Gość gość
Jak miliony innych teściowych upierdliwie pytaj przy każdej okazji: to jak, kiedy zostanę babcią? zachwycaj się dziećmi sąsiadów i czyń inne tego typu cyrki.

A może daj im spokój. To oni musza chcieć dzieci a nie Ty wnuki. Zrób sobie dziecko to będziesz miała.

Gość gość
No na pewno 20latka porodzi Ci za chwilę wnuki. Jeszcze z 5 lat poczekasz.

Gość gość
''gość dziś masz pewnie ze 45 lat i już wnuki????? masakra jakaś'' głupoty gościu wypisujesz. Ja miałam 41 lat jak zostałam babcią i chociaż oboje z mężem pracowaliśmy zawodowo, dzieci się kształciły, to daliśmy radę. I nie żałuję, bo dziś cieszymy się trojgiem prawie dorosłych wnuków, z którymi mamy wspaniały kontakt, jeszcze dużo siły by z nimi fajnie spędzać czas, pomagać kiedy jest potrzeba. Wcale nie czuję się staro, wręcz odwrotnie. Sama młodzież koło mnie to jak mam się czuć staro?

Gość gość
"głupoty gościu wypisujesz. Ja miałam 41 lat jak zostałam babci" a ja mam 41 i jeszcze nie mam dzieci bo nie naszła mnie jeszcze ochota i też czuję się młodo więc się tak nie podniecaj