Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce sie wybrac w podroz dookola swaita, kto ze mna?

Polecane posty

Gość gość

Zbieram powoli pieniazki. :) Mam plany i to calkiem realne. Chce sie ktos wybrac ze mna? Tylko prosze bez komentarzy typu: jak placic to pojade. Ciamajdom z gory mowie dziekuje i nikogo nie sponsoruje.

Gość gość
Dodam, ze jestem kobieta. Partner podrozy moze byc mezczyzna lub kobieta, obojetne. Waze by sie moc dogadac.

Gość gość
Jesteś kobietą? Jesli tak to chetnie b z Tobą pojechała. Mam odlozone troche kasy i nic mnie nie trzyma w polsce. Jaki masz plan? Mam nadzieje, ze nie kraje muzulmanskie

Zbierasz powoli pieniążki, a zatem na kiedy mogłabyś wdrożyć ten plan. Poza tym ile maSz lat i jakie doświadczenie w podróżowaniu? Do gościa powyżej, jak świat to świat, również kraje muzułmańskie, a dlaczegoby nie? Jak poznać to poznać różne kultury. Moze niektórym przydałoby się do zmainy sposobu myślenia. Byłas w ktorymkolwiek, że tak negatywnie jesteś nastawiona? Te kraje są równie ciekawe.

Gość gość
Podroz mialaby miejsce najprawdopodobniej w przyszlym roku jesli sie wyrobie. I to doslownie dookola swiata przez Azje, Australie, Nowa Zelandie, USA i z powrotem do Europy. Akurat krajow muzulmanskich nie uwzglednilam, choc chcialabym je kiedys odwiedzic.

Kraje muzułmańskie nie są koniecznością ale specjalnie je omijać też nie ma sensu. Ciekawe przedsięwzięcie, chętnie wybrałabym się, tylko że pracować muszę :))) Mam nadzieję że już kiedyś podróżowałaś, że nie jest to Twoja pierwsza wyprawa za granicę? Musisz też uwzględnić wizy do niektórych krajów...