Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OssaAna

Za dobra dla niego?

Polecane posty

Gość gość
Przeciez napisala ze jest z brzydkim bo przystojna lajza by ja w ciazy zostawil. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
"Tak mówią tylko ci którzy zazdroszczą," V Że niby zazdrościmy jej brzydala i tego, że żaden urodziwy nie był nią zainteresowany? :D

Gość gość
a co w tym ciekawego? kobita zdesperowana, a facet przeciętniak dlatego wydaje się jej, że jest "za dobra dla niego". ech, jak wam ludzie brak wiary w siebie i drugiego człowieka. żeby był nawet brzydki jak ropucha to i tak pewnie może mieć jakieś cenne przymioty;) od których trudno odjeść, nieprawdaż? :D

Gość gość
no ja przed slubem tez to slyszalam, ze moj przyszly maz, jest mnie nie godny, ze jestem za ladna dla niego, plakalam w poduszke, nie przez to ze tak faktycznie jest, ale przez to, jak bardzo bylo mi go szkoda chociaz nie wiedzial (albo sie maskowal dobrze) wsyzlam za niego, kochalam i kocham, z wiekiem moj maz zmienila si ebardzo, zrobil tzw"kariere" bo to z***bisci emadry czlowiek, dobry, wspanialy, wgl zmienil sie fizycznie, zmeznial, nabral ciacha, stal sie normalnie ciachem, :) juz nikt mi nie wypomina tego, choc mozna powiedziec, ze nadal nie jest typem pieknego chlopca, raczej ma grozny wyglad, i ludzie maja dystans do niego:P a ktos , kto go zna a mnie nie zna, mysli ,ze ma jakas zwykla zone, jednak nieskromnie powiem,ze jak juz mnie z kims zapoznaje to jesgo wartosc wzrasta w czyichs oczach, TAK kobieta jest ozdoba mezczyzny, kiedys za nim laski sie nie ogladaly, a teraz nieraz go chca poderwac po tym, jak mnie zobaczyly:P:P ale on kocha mnie tak wiem, jestem skromna, ale co mam owijac w bawelne i udawacfalszywa skromnosc,

Gość gość
buhahahahaha fantastka jakas buhahaha

Gość gość
"no ja przed slubem tez to slyszalam, ze moj przyszly maz, jest mnie nie godny, ze jestem za ladna dla niego" X Nie martw się, jak się zestarzejesz i zbrzydniesz to problem zniknie samoistnie .

Gość typowytekstfacetajesteszadobra
Hhahahahahahahahaha no nie mogę na forum to każda modelka i w ogóle miss świata ahahahahahahahahaha i jakie biedaczki, płaczą w poduszkę, bo ktoś coś powiedział ale masakra weźcie fantastki idźcie układac scenariusz klanu LOL Autorko tematu gdybyś była taka boska to byś miała w czym wybierać i przebierać i nie byłabyś z facetem, który według ciebie jest mało atrakcyjny, Tak, według ciebie! Bo to co ludzie gadają to jedno, ale to, że ty się z tym zupełnie zgadasz to już inna kwestia, jak się kogoś kocha to jak już ktoś pisał ta osoba jest bardzo pociągająca, ale ty widać zgadzasz się z otoczeniem!! Nie uważasz go za atrakcyjnego i gdybyś mogła miałabyś lepszego, ale nie możesz, no widzisz, a dlaczego, bo nie masz powodzenia niestety taka prawda!! Kobieta, która ma ogromne powodzenie wybierze dla siebie naj i to wcale nie musi być model, ale naj dla niej, w jej odczuciu, dla niej najatrakcyjnieszy i najmądrzejszy, a ty wybrałaś co ci się trafiło ups sory, bo na kogoś kto by cię w 100% zadowalał jesteś za brzydka. A facet jak jest z toba 4 lata i nie chce się hajtnąć to cię nie kocha, mało tego wali ci takie teskty, że na ciebie nie zasługuje... bo nie zależy mu na tobie. Jak to mówią faceci "jesteś cudowna blablabla jesteś dla mnie za dobra" ahahahahahah żyj swoją mizerną iluzją dalej

Gość gość
Ale masz problem, jakby mi ktoś tak gadał to bym powiedziała, że gusta są różne i nie im oceniać, czy jestem jego warta, a on mnie. Najważniejsze, że jesteście szczęśliwi, chodzi o to, żeby tego szczęścia być wartym, a nie wyglądu, bo wygląd jest rzeczą, która przemija, charakter nie. Trochę dziwnych masz znajomych skoro uważają, że wszystko się kręci wokół urody.

Gość gość
Ale autorka nie jest szczesliwa bo ma tylko brzydala a chce przystojniaka. Tyle ze zaden przystojniak nie chce jej.