Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długość włosów a wiek?

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie po 30 i wiecej. Pytanie : Jakiej długości macie włosy i ile macie lat? Jesteście matkami czy wolne? Ciekawa jestem odpowiedzi. Sama mam 38 lat , 3 dzieci i włosy - bob asymetryczny, z lewej strony dłuższy bez grzywki. Włosów mam dużo i się puszą zwłaszcza jak jest pogoda barowa. Zastanawiam się nad ścięciem bo mam strasznie wielką głowę teraz ;) Piszcie proszę co wypada a co nie w tym wieku, no i co praktyczne przy dzieciach? dzieki...

Gość gość
Moja mama jest i matka i wolna :D Ma 50 lat, tata umarł jakiś czas temu. Ma włosy za ramiona, blond z refleksami. Wygląda niesamowicie młodo :) Ale jesteśmy już odchowani, wiec nie musi się nami zajmować.

Gość gość
Nie przesadzasz ? co wypada ...Masz 38 lat i pytasz co wypada ... Pewnie nasłuchałaś się bzdur ,ze kobieta po 40 MUSI ściąć włosy ...Może tak robiły nasze babcie albo mamy ( moja tak zrobiła ...Baardzo " dodała "sobie uroku ) Mam 41 lat żona ,matka -włosy do łopatek bardzo gęste oczywiście farbuję bo mam siwe pasemka .Włosy b.zadbane ( pewnie dlatego ,że nie przesadzam z suszarką ,prostownicą itp ) .Na co dzień robię kitkę ( przy karku ) Syn mi mówi mama rozpuść tak ładnie wyglądasz....

Gość gość
mnie wkurza takie segregowanie kobiet wg wieku i ilości dzieci to jest naprawde żenujące a wy same sie upokarzacie jako kobiety to zależy od budowy kształtu głowy , jakości włosa , kształtu twarzy , moja mama ma 60 lat a mężczyzni dają jej 43 lata , ma zgrabną głowe, małą szczupłą twarz i gęste włosy więc ma krótkie fryzurki przycięte na dole , więcej na górze głowy

Gość gość
48-długie, do łopatek. nigdy w życiu nie ścinaj, bo będziesz wyglądać jak stara baba. co ci dzieci przeszkadzają w posiadaniu długich włosów. weź nie przesadzaj. nie masz czasu się umyć czy co?? zapuść je :)

Gość gość
przepraszam Was ale nie miałam na myśli segregowania kobiet na te młode i starsze i na te z dziecmi i bez ale pytam jakie włosy macie w danym wieku. Chodzi mi o wypowiedzi osób w tym przedziale wiekowym a nie 16 czy 20, 25 latek. Ciekawa jestem jakie nosicie fryzury Wy -czyli moje rówiesniczki, a o dzieciach napisałam bo mam ich troje i rano nie mam czasu na mizdrzenie się przed lustrem jak to miałam czas gdzy tych dzieci nie miałam. A fryzura wymaga czasu. Mam dużo włosów, zawsze chciałam mieć długie do pasa, takie też miałam jakiś czas- fryzura bezproblemowa, spinam i wychodze ale z rozpuszczonymi - tymi co bardziej mi sie podobają był już problem. Włosy miałam ciężkie przy głowie płasko a już poniżej twarzy puszyły się i wyglądało jak siano. Więc ścięłam ale też sie puszą. Pytam co wypada bo - nie uważam się za "starą babę" wręcz przeciwnie - wszyscy dają mi 27, 29 lat , amm 170 cm wzrostu i ważę 62 kg więc czuję sie lekko i młodo, więc wracając do pytania co wypada jako matce- przeciez nie zrobię sobie irokeza, to mogłam jak miałam 18 lat. Nie wiem czy zostałam zrozumiana ale piszcie... i nie krzyczcie na mnie :) Pozdrawiam

Gość gość
zainwestuj w dobrą pielęgnację włosów, możesz robić to w wolnych chwilach. a rano nie będziesz miała problemów z niesfornymi włosami. polecam ci stronę anwen.pl

Gość gość
35 lat,lilia-czerwien(prawie oberzyna)I czerwone pasemka.wlosy srednia dlugosc,tzw.stopniowane.mam takie wlosy jakie mi pasuja,na wiek nie patrze.dzieci nie mam.

Gość gość
juz mnie niejedna opierdzielila ze w wieku 33 lat nie wypada robic sie na laleczke Barbie, czyli dlugie farbowane na blond moim zdaniem to zalezy jak kto wyglada i jak mu pasuje, i nadal mam zrobione " na Barbie".Bo w sumie przeciez nikogo tym nie obrazam

Gość gość
a jakie odżywki i maski polecacie na to puszenie się. Już sobie nie radzę. W domu mam fajne gładkie (dużo włosów) a jak wyjdę za drzwi- jak pada deszcz to momentalnie mam siano na głowie :( 😭

Gość gość
30 lat, blond włosy do pasa. Dzieci jeszcze nie mam.

Gość gość
no co za sredniowieczne poglady,30 lat i nie daj boze dzieci to juz wlosy obciac i pytzac co wypada a co nie:OOPAMIETAJCIE SIE.mozna miec 16 lat i taka twarz i taka karnacje,ze npblond czy jakis inny kolor odpada.to tak samo jak np krzywymi nogami,jesli ma sie strasznie krzywe nogi to w kazdym wieku mini bedzie wygladac tragicznie.moim zdaniem wszystko mozna,tylko musi byc do twarzy i figury dopasowane.p.s.jestem wizazystka-stylistka z zawodu.

Gość gość
OPAMIETAJCIE SIE To najlepsza odpowiedż na takie dylematy.