Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzucanie przez telefon i sms w bardzo krótkich zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy potrafią rzucić kogoś przez telefon w krótkiej rozmowie bez żadnych wyjaśnień i uważają ze wszystko w porządku ,bo już "miłośc się skonczyła". Mówię tu o krótkich związkach, ma 4miesiące

Gość gość
powiem szczerze jak kobieta jest walnięta i mocno by nawywijała przed to bym nawet nie zadzwonił... tylko zniknął bez słowa.

Gość gość
uważam,że jest to niedojrzałe zachowanie,i najczęściej mężczyźni korzystają z tej formy,bo boją się po prostu stanąć przed dziewczyną/kobietą i powiedzieć,co ma do powiedzenia bez klasy,to,

Gość Ptysiu
Znam przypadek,kobiety teź tak robią

Gość gość
a mnie sie zdaje,ze teraz tak sie konczy wszystkie zwiazki.nawet te bardzo dlugie. ja tak mialam. facet zaczal sie dziwnie zachowywac.pare klotni i jakas taka jego objetnosc.w koncu po 3 latach sms,ze to nie ma sensu.a jak zaczelam wydzwonic i zadac spotkania to nie odbieral.w koncu jak sie spotkalismy to mi powiedzial,ze nie chce mu sie ze mna gadac,ze ma juz dosc gadania (no strasznie sie nagadal :)).faceci jak koncza to chca miec to jak najszybciej za soba zeby juz isc i swoj nowy plan realizowac.dodam,ze jego kolejnym krokiem bylo usniecie fejsa tego dnia kiedy zerwal i tego samego dnia zalozenia nowego fejsa.tak wlasnie moj ukochany spedzil wieczor zerwania.nie plakal,nie myslal o mnie,o nas tylko zastanawial sie jakie foto profilowe wybrac i kogo zaprosic.