Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wami mężowie robią wam jeszcze śniadania do łóżka?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa jak to wygląda u was, szczególnie u małżeństw z dłuższym stażem :) Czy to w ogóle możliwe że po 10 latach wspólnego życia, mąż przyniesie mi sam z siebie śniadanie do łóżka czy zrobi kolacje przy świecach? My jesteśmy ze soba dopiero 3 lata a już muszę go poprosić o takie rzeczy, sam już o tym w ogóle nie pomyśli :P

Gość gość
Może jakbys przestałam u przypominać przez dłuższy czas i może ze 2 razy sama zrobiła mu taką niespodziankę to sie domysli i tez zacznie Tobie przynosic sniadanie do łóżka

Gość gość
nie, bo nie mam meza

Gość gość
robi, codziennie już 28 lat :)

Gość gość
Tak, w kazdy weekend. Ja mu zostawiam sniadanko przy łózku w tygodniu bo wczesniej wstaje. Jestesmy razem od 11 lat.

Gość gość
Nie jadam śniadań. W weekendy zawsze piecze dla mnie ulubione placuszki lub omlety w południe :-) Przynosi kwiaty bez okazji, codziennie całuje mnie na dobranoc i mówi jak bardzo mnie kocha. Zostawia miłosne karteczki (wychodzi do pracy o wiele wcześniej niż ja) i wiele innych miłychgestów. Małżeństwem jesteśmy grubo ponad 20 lat :-)

Gość gość
My jesteśmy dopiero 4 lata po ślubie ale cały czas robi mi śniadania, ale ja mu za to kolacje :) Wychodzi wczesniej niż ja więc zawsze przyniesie mi jeszcze kanapeczki, kawkę i pędzi do pracy. Czasami nawet mówie, że sama wstanę, żeby juz wychodził, tym bardziej, że w ogóle mamy od niedawna ekspres, ( Ci co mają Saeco to pewnie wiedzą) w którym naciska sie jeden przycisk i cappuccino dosłownie samo się robi :P ale to i tak zawsze jest: Nie, Ty sobie pośpij jeszcze chwilke, ja zrobie! Po prostu wie jak uwielbiam pić kawę w łóżku ;) Ale myślę że to jest troche tak jak ktoś juz wczesniej napisał, że musi to działać w dwie strony. Jak ja bym nigdy sie tak nie poswiecała dla niego to może on po kilku latach też by sie wypalił..

Gość gość
Ja po 11 latach nawet z moim do jednego stolu nie siadam

Gość gość
nigdy mi nie robil :)

Gość gość
Nie robimy sobie takich niespodzianek. Jak ktos chce to prosi druga osobe. Nie mam siły zrobic sobie rano sniadania to mówie męzowi i bez problemu mi przynosi.