Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysłałam chłopakowi swoje zdjęcia

Polecane posty

Gość gość

takie odważne oczywiście bez twarzy, bo juz ze sobą spaliśmy... zdjęcia wiecie jakie, nie musze chyba opisywać... I teraz on nie odpisuje ze dwie godziny... kochaliśmy się przy świetle,ale myslicie ,że mgłby sie nie dzywac z takiego powodu ,że zdjecia mu sie nie spodobaly?

Gość gość
wiem ,że temat może wydawać sie głupi ,ale myslicie ,że mozna kgoś odrzucic przez cos takiego?

Gość gość
a po co mu wysyłałaś te zdjęcia?

Gość gość
bo się upierał, ciagle mnie o nie prosił... ale widział mnie nago przecież i to w dzień więc...

Gość gość
a ile jesteś z tym chłopakiem?

Gość gość
jestem od jakiegoś miesiąca ,ale znamy się kilka lat, może z pięć... nie jesteśmy jakimis gówniarzami oboje ja mam 23 lata, a on 27

Gość gość
a i nie wyslaąłbym jakby cos między nami nie doszło wcześniej, wydawało mi się ,ze są ładne , pociągające, ale teraz juz nie wiem sama :( mozna odrzucic dziewczyne po czyms takim?

Gość gość
bardzo kocham swojego faceta ale nigdy w życiu bym mu takich zdjęć nie wysłała. A może po prostu nie ma czasu i dlatego nie odpisuje.

Gość gość
może i nie ma czasu, ale bardzo chciałam żeby na to jakos pozytywnie odpowiedział bo teraz się martwię czy mu się spodobały :O chociaż wydawało mi sie ,ze raczej tym zdjeciom nie można mieć za bardzo nic do zarzucenia...

Gość gość
Skoro z nim jesteś i znacie się tyle czasu i nie jesteście małymi dziećmi to ja nie rozumiem twoich obaw. Po pierwsze nie powinnaś rozsyłać takich zdjęć bo mimo że wydaje ci się teraz że jest idealnie to nie wiesz czy kiedyś sie nie rozstaniecie i co on z nimi zrobi a po drugie to jest z tobą i obawiasz się czy mu się podobasz? Albo z tobą jest bo Cię kocha i mu na pewno sie podobasz albo to tylko przygoda. Sama powinnaś to wiedzieć.

Gość gość
mam nadzieje ,że mnie kocha, tak mówi ,ale czy tak jest na 100%? nie wiem, a jak teraz by nie odpisał to bym się chyba załamała :( Ale przeciez widział jak wygladam " na żywo" bo nie kochaliśmy sie pod kołderką więc ja już nie wiem :(

Gość gość
Daj link .Bez tego nie można nic doradzić

Gość gość
Widzialem je juz na necie. Moglabys troche popracowac nad sylwetka.

Gość gość
Módl się żeby odpisał a nie pokazał zdjęć wszystkim kumplom. Nie rozsyłaj więcej takich zdjęć(nawet komuś kogo kochasz- bez przesady jeśli chce to ma Cię osobiście a nie w telefonie na zdjęciu). I nie martw się tym czy mu się spodobasz bo jeśli tak nie jest to niech spada na drzewo bo przecież znajdziesz kogoś kto Cię naprawdę będzie kochał i będziesz mu się podobać :) A jeśli Cię kocha to nic się nie martw bo na pewno napisze:)

Gość gość
nie bałam się wysyłac takich zdjęć bo przecież sa bez twarzy, mogły być każdej kobiety... a nigdy nie miałam jakis komplesów na punkcie "tych" cześci ciała, uważam ,że nie wyglądają zle i moi poprzedni partnerzy tez tak nie uważali.. no ,ale czym się różnie na zdjęciach i na żywo? może przecież mnie widział :O powiedzmy nawet chyba dokładnie...

Gość gość
kobieto miałaś kilku partnerów to licz się z tym ,że każdy KOLEJNY będzie cię traktował gorzej.

Gość gość
To nie prawda że będzie traktował gorzej ale zastanowi się dlaczego było ich aż tylu....

Gość gość
Przestańcie czarownice ją straszyć ! (co z tym linkiem ? )