Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bole jak przed miesiączką, a jej brak

Polecane posty

Gość gość

Nigdy mi się nie spoźniał okres-NIGDY. Przedwczoraj miałam dostać okres, ale nie dostałam a mam takie objawy jakbym miała go za chwileczkę dostać , oprocz tego bardzo bolą mnie piersi, ... Czy to możliwe ,że objawy na miesiaczke może miec rownież ciąza?

Gość gość
miałam tak samo. ba! nawet powiem, że wydawało mi się że to będzie okres roku, bo tak mnie skręcało. a tu proszę, nareszcie długo wyczekiwana ciąża. miednica się już "rozciągała".

Gość gość
jejku nawet nie żartuj hehe, ale czułaś tak,że naprawde zaraz ma być ten okres? Ja mam bole w podbrzuszu

Gość gość
tak, czułam ewidentnie że zbliża się okres. z mężem staraliśmy się o dziecko długo, aż w końcu machnęłam na to ręką i odpuściłam. kiedy zbliżał się kolejny okres czułam, że będzie mocno bolesny, ale nie przypuszczałam, że to ciąża, piłam dalej alkohol. ból był typowo okresowy. po tyg od terminu miesiączki zrobiłam test mimo, iż nie wierzyłam w dwie kreski, zrobiłam tak pro foma. patrzę i ... AAAAAAAA!!!!

Gość gość
Najprosciej zrobic test,skoro sie spoznia,to mozesz zrobic o kazdej porze

Gość gość
Zrobię test jutro, bo dziś nie mam samochodu, jutro skoczę do miasta....My też się staralismy ale teraz przestaliśmy bo mamy wesele 10 miesiecy to już lepiej po weselu a tak to ze starań nic i właśnie czekam na wynik z badan na chorą tarczyce bo ostatnio miałam nieznacznie przekroczoną granice i czekam co teraz będzie, ale rzeznia jak to ciąza to naprawdę cuda się zdarzaja