Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic w prezencie znajomym do nowego domu

Polecane posty

Gość gość

nic mi nie przychodzi do glowy, oni kupili sobie dom i jedziemy do nich na obiad, ale chcialam kupic jakis drobiazg, myslalam o jakims klasycznym wazonie na kwiaty, ale nie wiem czy to dobry pomysl

Gość gość
My znajomym kupiliśmy na parapetowkę kieliszki do białego wina i butelkę :-) dopiero sie urządzali i bardzo byli zadowoleni :-)

Gość gość
ja uwielbiam wszelkiego rodzaju miseczki (np. na przekąski)

Kup im dwa kubeczki "dla pary" z gatunku: kubeczek mężulka, kubeczek żoneczki :D :D :D. Nawet jak nie będą z nich pili, to jest szansa, że wylądują w widocznym miejscu, a ich widok wywoła uśmiech i miłe o Tobie wspomnienie :) :) :).

Gość gość
moze orchidee,jest piekna i w sam na prezent, albo rzeczywiscie jakas waze na kwiaty tylko porzadny

Gość gość
Ja dostalam kwiatka w doniczce i kieliszki do wina. Bardziej zadowolona jestem z kwiatka, bo kieliszki juz mialam. Kiedys tez do innego mieszkania dostalismy reczniki i tez bardzo mi sie przydaly. Z kolei moi rodzice dostali taka skrzyneczke ozdobna na klucze i tez bardzo sie wszystkim spodobala. A ogolnie gdyby ktos nie wiedzial co dac, to chetnie przyjelabym jakas dobra butelke trunku:-)

Gość gość
nie wiem, czy ktos trafilby w moj gust, wiec najchetniej wolalabym dostac jakies dobre wino, lub mocniejszy alkohol kwiatek, typu orchidea wydaje sie byc fajnym pomyslem

Gość gość
jest mnóstwo fajnych rzeczy do domu. Ja lubie zakupy robić w Pepco. Są fajne komplety filiżanek, jakieś pojemniki, ozdobne kosze, kwiaty

Gość gośćEweelkka_84
Może po prostu jakies kieliszki i butelka alkoholu:) Co do prezentów związanych z wystrojem wnętrza, byłabym ostrożna każdy ma inny gust:)

Gość zuziagola
Może któryś z takich plakatów http://posterilla.pl/ ? Np jeden z takich imiennych, będą mogli powiesić w przedpokoju. Warto przejrzeć, bo propozycji jest naprawdę bardzo wiele i jest w czym wybierać.

Gość sylwia4012
A może jakąś pościel? Tego nie jest nigdy za dużo, albo komplet ręczników. Znam jakość tych http://slodkiesny.pl/pl/p/Recznik-Greno-VIP-popielaty-50x90-/1282 - fajnie chłoną, szybko schną, są miękkie, przyjemne dla skóry - możesz zestawić różne kolory i rozmiary. Wybór jest spory, więc powinnaś dopasować do każdej kolorystyki łazienki i stylu, jaki panuje w pomieszczeniu.

Gość Pomeloe2
Na taką okazję to bardzo dobrze kupić jakieś drzewko ozdobne najlepiej kupić na szkółce leśnej takiej jak tutaj https://www.zgarden.pl/

Gość Justi33

na homedome.pl jest sporo fajnych gadżetów i akcesoriów do domu, ja moim znajomym kupiłam stylowe dodatki do łazienki i bardzo się ucieszyli 😉