Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbn

Chce sie poprostu wygadać...

Polecane posty

Gość zxcvbn

Witam. Jestem w 12tc, od ponad tygodnia jestem chora na angine... Obecnie przebywam w niemczech, ojciec dziecka jest w polsce i chyba nie ma zamiaru tu przyjezdzać... od ponad dwóch lat czekam na niego az przyjedzie... Zostałam z tym wszystkim sama, mieszka z matka i jej facetem, z nim praktycznie nie rozmawiam, a matka i tak ma mnie gdzieś tylko o siebie dba i faceta... z polski z rodziny tez nikt sie nie przejmuje nawet nie zadzowni... juz nie daje rady, jak dziś mojej matki do teraz nie ma w domu mimo ze o 14 skonczyła prace, jest gdzies ze swoim facetem mimo świadomości, ze w domu nie ma nic do jedzenia, nawet bułki.... czuje sie taka samotna, nie wiem co mam robić, u ginkologa dowidzialam sie ze dziecka ma lekki obrzęk potylicy, jestem przerażona ale nikt mnie nie pociesza, nikt nie przejmuje sie tym jak sie czuje, ze powinnam o siebie teraz dbać.. Ja moglam tolerowac swoje życie takie jaki było, podobnie byłam wychowana wiec przywykłam do tego, ale teraz gdy wiem ze mam dziecko w sobie... nie chce dla niego takiego zycia ;(( nie mam sie nawet do kogo zwrócić, już nie wiem co mam robić ;(((

Gość gość
A gdzie mieszkasz w Niemczech?nie masz znajomych?

Gość gość
To idz i kup bulke

Gość gość
To jak Cie zapłodnił, pocztą? Skoro 2 lata czekasz aż przyjedzie?

Gość _Moniiiaa_
Badzcie normalni ludzie dziewczyna chce sie wygadac a wy jakies glupie teksty to jest zalosne naprawde ;/ az sie nie chce pisac na tych forach ;/

Gość gość
dorosła jesteś? to sama o siebie zadbaj, nikt ci w tym wieku ani noska nie wytrze ani nie przypilnuje żebyś witaminki łykała...

Gość zxcvbn
Dzięki Monia. Własnie dlatego nie odpisuje na takie komentarze, bo wiem, że takie rzeczy piszą ludzie którzy jeszcze w zyciu nic nie przeszli i nie widza jak to jest i jak człowiek na prawde potrafi czuć sie zrównany z ziemią i czuć sie zerem. Z reszta mogłam się spodziewać, że nawet na tym forum znajda się takie osoby, bo teraz tacy to wszędzie. Czasem w sercu życze im tego samego, skoro potrafia się naśmiewać z czyjegoś nieszczęścia, ale wierze ze to już kiedys osądzi Bóg.